reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Andula a jak ostatnio Miś zniósł lot? Ja sie trochę martwię,bo to moje dziecko wysiedzi na kolanach góra 5 min,a jak juz obczai sytuację to zaczyna brykać.Cos mi sie wydaje,że się z nim nieźle pogimnastykuję,jakis mocny anyperspirant muszę sobie sprawić.
Madziu pierwsze 10-15 min wyl jak opetany az cala sie spocilam:wściekła/y::wściekła/y: M rowniez ludzie patrzyli jak na wyrodna matke ale na szczescie po kilkunastu minutach usnal i caly lot byl spokoj.Ja rowniez bardzo sie obawiam Misiek o ile go znam da mi w kosc dobrze ze lece rano po 9 on wtedy ma drzemke wiec licze ze w samolocie spac bedzie:tak:

Pearl dobrze ze grill udany Misiek tez wlosy uwielbia wyrywac;-):baffled:
Kicrym ja tez czekam na brzydule tyle ze online:tak:

reklama
widze ze temat samolotowy...ja to dopiero mam stresa bo musze spedzic z moim dzieckiem 11 godzin w samolocie:baffled:co gorsze wylot mamy o 13 wiec do 20-21 bedzie szalenstwo:no:i akurat jak trzeba bedzie wysiadac to Szymon bedzie spal w najlepsze bo dla niego bedzie noc:baffled:nie wiem jak ja to przezyje zwlaszcza ze lece sama:baffled:no ale staram sie nie myslec na zapas bo po o sie stresowac:baffled: mam nadzije ze zarowno Mis jak i Macius dadza rade w samolocie i mamusie beda mogly sie cieszy lotem:tak:

kurcze wiecie, że ja cały dzień czytałam BB:-D:-D:-D:-D (i to tylko jeden wątek:-p) ale po kolei
weekend był udany, wiecie życie na wsi toczy się zupelnie innym torem:tak: czas jakby stoi w miejscu:szok::-) Dotleniliśmy się niemilosiernie, dzieciaki hasały, ja odpoczywałam, bo do ewentualnego noszenia na rączkach miałam ciocie i wujków:-p tatuś też nie próżnował i przeczyszczał gardełko:-p a dzisiaj wizyta u alergologa-spirometria się polepszyla:tak: dr powiedziała, ze dobre leki mi dobrała (tiaa szczegolnie, że ich nie biorę:-p) no ale niech przypisuje sobie zasługi;-) później parę sprawa załatwialiśmy (bo mama przyjechała na pare dni:-))

bardzo dziekuję za życzonka i za pamięć:-):-):-):-):-):-):-)

Blu i Juleczko dużooooo zdrówka i pociechy dla rodziców!!

Wiktorio witaj:-)
spóźnione życzonka dla Bartusia:-):-):-):-):-)
Pearl świetna sprawa z tym aerobikiem, ja to pewnie ze swoją kondychą po pierwszej minucie bym padłam:-p
Pabla jak tam wyniki, kochana??
Haszi kurcze zazdroszczę Tobie takich klimatów:szok::-) my też byliśmy na wsi ale zdeczka ucywilizowanej:-p wychodka nie bylo, wody ze studni też ale mimo tego klimat blisko natury czulo się na odleglość (zresztą zdjątka wstawię to zobaczycie:-))

Madzia powiadasz, ze tez masz już całe nocki przespane?? a u nas daalej d***:baffled: no ale cóż moze niedługo moje dziecie się zlituje nad matką;-)jak tam pakowanko?? Bo Andula to zapewne już wszystko ma przygotowe i spakowane;-) Fajnie dziewczyny, że już wracacie:-) Jeszcze nam Beaa na obczyznie zostanie;-) a targow zazdroszczę i to bardzo:tak:
Kicrym ja mam karnet na fitnes gdzieś od trzech miesięcy a chyba z trzy razy chyba bylam:-p
Surv fajnie, ze wyjazd byl udany no i widzę , że po waszej stronie najstarsze zawody swiata nadal widać, bo u nas chyba zamarł ten zawód:-p albo się ukrywa przede mną;-)
a my jutro grzejemy do Gdanska w interesach:tak: trzymajcie kciuki dziewczynki, bo mamy newralgiczne rozmowy;-)

Witam:-)
Blucia i Jula buziaki:-D:-D:-D:-D
Moniczki STO LAT:-):-):-)
podczytuje Was w ciągu dnia, ale jakoś nie zawsze chce mi się pisać:-p zresztą M dziś znowu zaczął pierdzulić bez sensu, więc popsuł mi humor na resztę dnia:zawstydzona/y: normalnie kiedyś Go ukatrupie:wściekła/y: kurde zazdrosny się zrobił:dry: myślałam, że Mu przeszło bo już długo był spokój w tej kwestii, a tu znowu:baffled: no wariat, myśli że mi się chce romansować:szok::wściekła/y::no::angry:
Pabla trzymam kciuki za wyniki posiewu;-)
Post zdrówka dla Ciebie i Iki:-D
Beaa extra zakupy, widziałam fotki na wątku zakupowym;-)
Antek spał dziś tylko raz i to tylko pół godziny, więc po 20ej padł jak kawka:-) Syn mi śmiga intelekualnie, ale to na odpowiednim wątku:happy2: lecę poczytać resztę;-) miłego wieczoru:-)

Pearl 11 godzin to strasznie dużo, z tego co pamiętam to lecisz w lipcu:cool2:więc będziesz miała starszego szkraba na pokładzie, ale dasz radę, wszystkie bedziemy trzymać kciuki:tak:
Andula, Madzia wam też się uda:tak:udanych lotów:tak:
Renia ja bym się już pakowała:tak:takie wakacje cudo:tak:
spokojnej nocki:tak:dobranoc dziewczynki:tak:

Tosika ale super ze wyniki masz lepsze ciesze sie:tak::tak:Ja jeszcze nie do konca spakowana choc juz wiekszosc:tak:tylko dzis sie wkurzylam bardzo bo wyslalam cale nasze szklo i okazalo sie ze ocal tylko jeden kieliszek i 3 szklanki:-:)wściekła/y:

Pearl dasz rade Szymek bedzie juz mial ponad rok wiec bedzie bardziej kumaty zreszta Twoj samolor to napewno jakies godziwe warunki bedzie mial bo my lecimy tanimi liniami warunki katastrofalne:baffled::-(

Kicrym
oby Kubulek zaczal przesypiac noce u nas znowu nocki cale przespane ale pobudki z kurami:baffled:
Kate a Ty sie dziwisz ze zazdrosny jak Ty taka laska:tak:

Dobranoc kobietki

Ech miałam Wam poodpisywać, ale z robotą w końcu przygrzało i się lekko dojechałam:baffled: A jeszcze jak spojrzę na ten pomór w koło: M na sofie chrapie, kot kolo niego, a w sypialni Młoda śpi w pozycji na żula barowego, to i mnie się robić odechciało. Więc popiszę jutro a teraz idę skorzystać z ciszy i porelaksować się w wannie z ksiązką:-) Więc popiszę z Wami jutro a teraz miłego wieczoru!:tak:

reklama
Tak pojutrze :tak::-)
To pewnie juz się nie możesz doczekać.
Pabla trzymam kciuki za wyniki.
To ja nie wiedziałam ze jak jesteśmy np na Słowacji czy w Niemczech to trzeba mieć dokument dla dziecka.
Raz byliśmy chwilkę na Słowacji z Maksem.
My tez fajnie spędziliśmy majówkę.Całe dnie na tarasie bo słoneczko grzało,robiliśmy grilla i piliśmy piwko.Dzieciaczki się razem bawiły.Maks nam dawał pospać bo jak go położyliśmy o 20.30 to wstawał przed 8 dopiero.Tak jest teraz ostatnio cały czas nie ma już żadnych pobudek.Wreszcie się wysypiam.
Pearl 11 godzin z takim maluchem,współczuję,ale mam nadzieję że będzie spokojny.
Post zdróweczka życzymy.
Blu i Julcia zdróweczka!!!!!

Do góry