reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki w kuchni

kota salatka kebabowa musi byc !!!!

poza tym na grilla polecam ci cos super!!! szaszlyki z lososia i ananasa
wiem brzmi dzwinie ale smakuje wysmienicie :))) na pewno nie pozalujesz masz moja gwarancje

lososia surowego kroisz w kostke i na przemian z kostka ananasa ja dalam troche soli i bazylii
ale jak kto woli :)) naprawde polecam

a cos sycacego to na pewno dania z makaronu np to co dzis robilam makaron z sosem serowo brokulowym (makaron świderki)
dlugo sie nie robi a jest naprawde pyszne i sycace :)

reklama
kota salatka kebabowa musi byc !!!!

poza tym na grilla polecam ci cos super!!! szaszlyki z lososia i ananasa
wiem brzmi dzwinie ale smakuje wysmienicie :))) na pewno nie pozalujesz masz moja gwarancje

lososia surowego kroisz w kostke i na przemian z kostka ananasa ja dalam troche soli i bazylii
ale jak kto woli :)) naprawde polecam

a cos sycacego to na pewno dania z makaronu np to co dzis robilam makaron z sosem serowo brokulowym (makaron świderki)
dlugo sie nie robi a jest naprawde pyszne i sycace :)

aniołek ananas świeży???

Aniołek wypróbuje te szaszłyczki!!!

Kota sałatki wiosenne jak najbardziej + pieczone ziemniaki + udka z pieca albo karczek

ostatnio często korzystam z piekarnika bo nie trzeba stać i miąchać bez przerwy....:-D:tak:

A my szczęśłiwie mamy funkcję grilla w piekarniku i mam w nosie jaka jest pogoda jak mam chec na grillowane.....chyba sie skusze na te szaszłyczki- juz mojemu dziś o nich mówiłam.....:-D

reklama
Do góry