reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dziękuję, że pytasz ❤️ Czuję się fatalnie, tabletki teraz już tylko wyciszają mdłości, ale ich nie eliminują całkiem. Jestem bardzo zmęczona tym, wczoraj po pracy spałam cały dzień, a dzisiaj nie dałam rady pójść, wzięłam urlop. Powiem Wam, że obroty wysokie od początku. Jutro wizyta u ginekologa, u którego chcę prowadzić ciążę, więc liczę, że może zaproponuje jeszcze coś innego, inaczej będę zmuszona pójść w przyszł tygodniu na L4. Ale mimo wszystko jestem bardzo szczęśliwa i wdzięczna za to jak się czuję, po prostu staram się dać organizmowi to czego potrzebuje 🥺
Biedna, masakra ze aż tak Cię męczy :( może faktycznie idź na L4 lepiej, w sumie nie musisz od razu do końca ciąży już tylko póki nie jesteś w stanie funkcjonować 🙈

reklama
W sumie fajny czas nam się trafił, idealnie na święta będziemy wchodzić w drugi trymestr i już będzie można trochę odetchnąć. No i te wszystkie świąteczne okazje żeby bliskim powiedzieć ☺️

U mnie teściowa wie już z 2 tyg no mój mąż jej powiedział 🙈 powiedzieliśmy moim rodzicom w weekend bo inaczej musiałabym unikać spotkań z nimi bo mam już naprawdę duży brzuch i nie da się go ukryć a odbierają mi czasem syna z przedszkola. W pracy powiem za jakiś tydzień bo serio nie mam się w co już ubierać żeby ukryć, z resztą już 2 osoby mi gratulowały. Naprawdę mam duży brzuch

W sumie fajny czas nam się trafił, idealnie na święta będziemy wchodzić w drugi trymestr i już będzie można trochę odetchnąć. No i te wszystkie świąteczne okazje żeby bliskim powiedzieć ☺️
ja mam w planach zapakować zdjęcia z USG w ładny papier i położyć z innymi prezentami. Wiem, że dzieciaki będą przeszczęśliwe, bo już od dawno pytają o rodzeństwo. Tylko syn zastrzega, że jak znowu dziewczynka, to się wyprowadza 😂

U mnie teściowa wie już z 2 tyg no mój mąż jej powiedział 🙈 powiedzieliśmy moim rodzicom w weekend bo inaczej musiałabym unikać spotkań z nimi bo mam już naprawdę duży brzuch i nie da się go ukryć a odbierają mi czasem syna z przedszkola. W pracy powiem za jakiś tydzień bo serio nie mam się w co już ubierać żeby ukryć, z resztą już 2 osoby mi gratulowały. Naprawdę mam duży brzuch
Powiem Ci że jestem w szoku że już widać. Ja dopiero mam nadzieję na styczeń 😂 od wakacji jestem na diecie, trochę schudłam i planowalam na święta obcisłą sukienkę 🤣

To w którym jesteś tygodniu, że już widać? Mi w poprzedniej ciąży brzuch zaczął rosnąć w 15 tygodniu 🙈 Ale nadal bym prawie niewidoczny.

A ja uwielbiam sałatkę jarzynową, ale w tej ciąży mam totalny odrzut. Zresztą to był mój pierwszy objaw ciąży- pomyslalam, że trzeba zrobić na święta sałatkę i mnie zemdlilo 😂 więc będą pierwsze w życiu święta bez sałatki 😀😀 za to wczoraj robiłam ciasto na piernik staropolski i pachniało obłędnie 🤤

Mówicie już komuś o ciąży? Czy czekacie jeszcze?
u mnie tylko dwie koleżanki wiedza i mąż. Reszta dowie się na święta.

To w którym jesteś tygodniu, że już widać? Mi w poprzedniej ciąży brzuch zaczął rosnąć w 15 tygodniu 🙈 Ale nadal bym prawie niewidoczny.
6+4 dzisiaj, cieszcie się wszystkie tym co brzucha nie widać bo łatwiej wam będzie wrócić do formy, a u mnie to znowu będzie walka

reklama
IMG_3099.jpeg

Do góry