reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Przyszłe mamusie lipcowe -jak u was z aktywnością ?bo czytam wlansie temat o brzuszkach :p jestem strasznie zmulona , tylko bym spała a wcześniej dużo ćwiczyłam byłam aktywna -jak w waszym wypadku ?odpuscic sobie 1szy trymestr ?czy mimo wszystko być aktywna ale mniej ?

reklama
Przyszłe mamusie lipcowe -jak u was z aktywnością ?bo czytam wlansie temat o brzuszkach :p jestem strasznie zmulona , tylko bym spała a wcześniej dużo ćwiczyłam byłam aktywna -jak w waszym wypadku ?odpuscic sobie 1szy trymestr ?czy mimo wszystko być aktywna ale mniej ?
Ja zmęczona, cały dzień bym leżała, drzemki o 18 się zdarzają, wstaje i nie mam siły na nic

Ja planowałam chodzić dalej na basen, ale na razie nie mam siły, więc odpuszczam- nic na siłę. Mam nadzieję, że jeszcze trochę uda mi się popływać przez te miesiące, które zostały do rozwiązania, bo potem przy karmieniu zawsze czuję się jakoś niekomfortowo na basenie, więc pewnie będę mieć dłuższą przerwę.

Ja zmęczona, cały dzień bym leżała, drzemki o 18 się zdarzają, wstaje i nie mam siły na nic
Haha ja to samo -gdzie całe życie byłam wulkanem energii -mam poczucie że jak się zasiądę będzie mi ciężej przy dziecku -ale z drugiej strony -później już nie będzie czasu na takie drzemki :p

Spokojnie w 2 trymestrze odżyjemy. A później w 3 znowu będziemy cierpieć a to na zgagę a to kręgosłup boli od brzucha a to coś tam a to coś tam innego 😅 ale drugi trymestr będzie dobry :)

Nie mam czasu o tym myśleć, bo chodzę do pracy, a w domu mam 5-latkę. Ale szczerze mówiąc nie jestem zamulona, w pierwszej ciąży też nie byłam. A jako że miałam cukrzycę ciążową to bardzo dużo spacerowałam.

reklama
Witam się z wami mamusie 🥰 u mnie 6 tydzień a dokladnie 5+1 i dopadło mnie mocne przeziębienie na wieczór zagorączkowałam i wzielam paracetamol. Jakie macie domowe sposoby na przeziebienie ktore mozna by zastosowac w ciazy ? Pozdrawiam was 🥰

Do góry