reklama
Zrobiłam podobnie spakowałam i na torbie mam kartkę z brakamiJa też w końcu spakowałam na torbie położyłam kartkę czego jeszcze brakuje i co mam dołożyć, jak coś dokładam to skreślambo z moją pamięcią coś słabo ostatnio
zastanawiam się nad rozkiem czy brać go do szpitala i jaki kocyk czy taki cieńszy? Jakie wy macie? Odbierałyście już pampersy z Rossmann?
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()
Też mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Jakie już duże te dzieciaczki
ja dopiero w poniedziałek ciekawe co mi powie na wizycie. Dzisiaj byłam na tych badaniach jestem ciekawa wyników, mają być jutro. Macie swoje położne już wybrane?

reklama
2600 to niby juz duże dzieciątko, ale pamiętam jak kuzynka urodziła córkę 2600 to był taki okruszekHej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok![]()

Fajnie, że pytałaś lekarza o truskawki

Ja też już bym chciała chodzić na wizyty co tydzieńTeż mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0

@słoneczko91 Chodzi Ci o położną do porodu czy później do patronazu? Ja mieszkam na przeciwko osrodka zdrowia, lekarz pediatra jest taki sobie (w razie czego i tak bedziemy chodzic prywatnie), ale polozna i pielęgniarki to super babki, ktore odbierały porody mojej mamy

Dziewczyny u mnie dziś pochmurno i chłodno, od rana mam przypływ energii