reklama
Zrobiłam podobnie spakowałam i na torbie mam kartkę z brakamiJa do szpitala dla małej biorę tylko pampersy i chusteczki, bo resztę zapewnią szpital. A na wyjście rzeczy to mi podrzuci mążJa też w końcu spakowałam na torbie położyłam kartkę czego jeszcze brakuje i co mam dołożyć, jak coś dokładam to skreślam bo z moją pamięcią coś słabo ostatnio zastanawiam się nad rozkiem czy brać go do szpitala i jaki kocyk czy taki cieńszy? Jakie wy macie? Odbierałyście już pampersy z Rossmann?
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok
Też mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0Hej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Jakie już duże te dzieciaczki ja dopiero w poniedziałek ciekawe co mi powie na wizycie. Dzisiaj byłam na tych badaniach jestem ciekawa wyników, mają być jutro. Macie swoje położne już wybrane?
reklama
2600 to niby juz duże dzieciątko, ale pamiętam jak kuzynka urodziła córkę 2600 to był taki okruszek Trzymam kciuki, żeby jeszcze sobie posiedziała w brzuszkuHej dziewczyny ja już po wizycie. Malutka jest głowa w dół, a dzis w nocy poczułam takie konkretne ruchy to chyba wtedy się obróciła. Dala się dokładnie zmierzyć ma 2600 prawie, dziś mam 35 tydz i 0 dni. Kolejna wizytę mam za tydzień bo doktor stwierdził, że teraz to już w każdej chwili może się coś zadziać. Pobrał mi gbs. Szyjka się troszkę skróciła ale jest zamknięta. Pytałam o truskawki doktor powiedział żeby spokojnie jeść z umiarem bo następne dopiero za rok
Fajnie, że pytałaś lekarza o truskawki Dziś robię naleśniki z serem i musem truskawkowym na obiad, trochę zamrożę i poszukam przepisu na jakieś konfitury z truskawek
Ja też już bym chciała chodzić na wizyty co tydzieńTeż mam już co tydzień. Młody ok. 2.5 kg. I ktg już mi robią. 35+0
@słoneczko91 Chodzi Ci o położną do porodu czy później do patronazu? Ja mieszkam na przeciwko osrodka zdrowia, lekarz pediatra jest taki sobie (w razie czego i tak bedziemy chodzic prywatnie), ale polozna i pielęgniarki to super babki, ktore odbierały porody mojej mamy
Dziewczyny u mnie dziś pochmurno i chłodno, od rana mam przypływ energii Już pranie porobione, szybkie zakupy w mięsnym, w domu posprzątane, może rzucę mężowi temat mycia okien, zupa się gotuje, zaraz zabieram się za naleśniki, potem ogarnę prasowanie i truskawki Trzymajcie kciuki, żeby mi energii nie brakło