reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

U mnie po miesiącu picia feroplexu hemoglobina urosla z 11.6 na 11.9. Także coś tam rośnie, chociaż niskiej nie miałam 😊 ale tez miewam po nim rewolucje żołądkowe, a lekarz kazał pic dalej🙄
U mnie wizyta będzie też w skończonym 35tc i mam zrobić tylko morfologie, karte grupy krwi i badanie ogólne moczu. Ostatnio powtarzałam na hiv i hbs ag.
Ja miałam chyba 9,6 mam nadzieję że będzie lepiej tym razem. Czy Wy też zaczynacie się stresować? Czy tylko mnie coś dopada? Niby trzecia ciąża wymarzona i wyczekana a ja boję się jak to będzie. Leżę obserwuje tą małą wiercipietke w brzuchu i nie mogę uwierzyć że już niedługo się zobaczymy i poznamy 🥰😅 ach te hormony 😁

reklama
Ja miałam chyba 9,6 mam nadzieję że będzie lepiej tym razem. Czy Wy też zaczynacie się stresować? Czy tylko mnie coś dopada? Niby trzecia ciąża wymarzona i wyczekana a ja boję się jak to będzie. Leżę obserwuje tą małą wiercipietke w brzuchu i nie mogę uwierzyć że już niedługo się zobaczymy i poznamy 🥰😅 ach te hormony 😁
U mnie druga ciąża, też wyczekana i planowana, a stres również dopada. Najbardziej martwię się jak Młody zareaguje na małą dzidzię, no i czy wystarczy mi energii na tą kochaną dwójkę ☺️

Ja też zaczynam czuć stres a ciąża upragnioną planowana. Wszyscy bliscy czekaja na moja córkę jak na krolowa. I jeszcze jestem bardzo płaczliwa ostatnio, hormony mnie nie oszczędzają.

u mnie tez druga ciąża, też wyczekane bardzo i również odczuwam stres. Teraz ten czas to już tak pędzi.. ale dobrze wiedzieć że Wy również przeżywacie - nawet jeśli jesteście mamami z doświadczeniem ;)

reklama
@słoneczko91 To moja pierwsza ciąża, trochę się stresuję porodem i nie mogę uwierzyć, że będę miała taką małą kruszynkę i ona będzie moja 🩷 dzis rano Mała tak harcowała, że myślałam, że zbiera się do wyjścia 😅
Właśnie się zaszczepiłam.na krztusiec. Zobaczymy.hak to przetrwam
Daj znać jak się będziesz czuła 😊 mam nadzieję, że nie będzie podwyższonej temperatury ani nic z tych rzeczy 🩷

Do góry