słoneczko91
Zaangażowana w BB
Wizyta teraz w 35 tygodniu będzie ciekawe za ile później napewno już częściej może co dwa tygodnie. Ale szybko leci masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz wizytę w tym tygodniu? Daj znać jak rośnie Twoją córeczka Ja mam wizytę dopiero 28.06 i to też będzie skończony 35tc, a wg usg 1 trymestru to skończony 36tc czas od 20tc leci niemiłosiernie...Wizyta teraz w 35 tygodniu będzie ciekawe za ile później napewno już częściej może co dwa tygodnie. Ale szybko leci masakra
Ale super ja nie planuję sesji brzuszkowej, ale mąż mi ostatnio cyknal taką fotkę na spacerze, że mimo mojego bardzo słabego wyglądu wywołam ją na pamiątkę moja mama ma takie zdjecie sprzed ponad 30 lat na dzień przed porodem... siedzi w szlafroku z walkami na głowie i gdyby spojrzenie mogło zabijać to mój tato byłby martwy wyglądała tragicznieU mnie co dzień po 30 stopni mąż kupił mi wiatrak i się chłodze.
Dzisiaj mój mąż zrobił mi niespodziankę sprzedał dziecii zabtałnie na sesję zdjęciową z brzuszkiem i na basen .Było super
Tak zdecydowałam, że się szczepie. Jutro odbieram szczepionkę z apteki i ruszam do przychodni się zaszczepić. Chcę żeby mała wzięła przeciwciała bo zanim jej własne szczepienie zacznie ja chronić to minie pół roku. A teraz było parę przypadków krztusca w niedakekiej okolicy takze wolę to ogarnąć.poza tym w USA Wlk Brytanii i wielu krajach szczepią już od bardzo dawna nie wiem czy nie od lat 60 także to nie jest jakiś nowy wymyslJa wczoraj popołudniu i wieczorem byłam taka rozdrażniona jak przed okresem Teraz nie mam problemów ze spaniem, wręcz przeciwnie mega szybko mnie odcina... ale w nocy też wstaję do toalety i jest mi tak gorąco. Otwieram okno, potem mąż je zamyka, bo codziennie od 4 rano ptaki dają taki koncert...a ja wtedy umieram z gorąca, ale boję się odpalać klimatyzację, żeby sie nie przeziębić na końcówce.
@kulka1983 zdecydowałaś się na to szczepienie przeciwko krztuscowi? Pytam, bo ja postanowiłam się nie szczepić, ale ostatnio lekarz znowu mi przypominał o tym...
Dopiero za tydzień 19 czerwca, w środę mam iść na badania krwi i moczu. Ciekawe jak moje żelazo po miesiącu brania, trochę mnie boli po nim brzuch mam nadzieję że już nie będę musiała brać pewnie teraz będzie też pobierała Gbs chociaż 35 nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze?Masz wizytę w tym tygodniu? Daj znać jak rośnie Twoją córeczka Ja mam wizytę dopiero 28.06 i to też będzie skończony 35tc, a wg usg 1 trymestru to skończony 36tc czas od 20tc leci niemiłosiernie...
Ale super ja nie planuję sesji brzuszkowej, ale mąż mi ostatnio cyknal taką fotkę na spacerze, że mimo mojego bardzo słabego wyglądu wywołam ją na pamiątkę moja mama ma takie zdjecie sprzed ponad 30 lat na dzień przed porodem... siedzi w szlafroku z walkami na głowie i gdyby spojrzenie mogło zabijać to mój tato byłby martwy wyglądała tragicznie
To mamy wizytę tego samego dniaJa mam wizytę 19.06 i wtedy będzie prawie 36 tydzień potem gin powiedział że co dwa tygodnie ale następna to będzie ostatnia bo to już 38 się zacznie a idę wtedy w poniedziałek a w piątek chce iść na cesarkę
U mnie po miesiącu picia feroplexu hemoglobina urosla z 11.6 na 11.9. Także coś tam rośnie, chociaż niskiej nie miałam ale tez miewam po nim rewolucje żołądkowe, a lekarz kazał pic dalejDopiero za tydzień 19 czerwca, w środę mam iść na badania krwi i moczu. Ciekawe jak moje żelazo po miesiącu brania, trochę mnie boli po nim brzuch mam nadzieję że już nie będę musiała brać pewnie teraz będzie też pobierała Gbs chociaż 35 nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze?