reklama
O kurczę, to faktycznie musicie przyspieszyć przygotowania, ale na pewno dacie radę. To się wydaje, że jest tego bardzo duzo jak jest duzo czasu, a jak trzeba sie sprężyć to raz dwa Podziwiam i zazdroszczę, że jeszcze pracujesz. Ja bardzo chciałam, ale niestety nie bylo mi dane. A dlaczego tak późno robiłaś test obciążenia glukozą? Ja robiłam go jakoś w 26tc.Cos spac nie mogę dziewczyny, okazało się dziś że jednak mam cukrzyce. Teraz mi przesuną cesakre i mały w czerwcu się urodzi, chyba za 2 tyg skończę już pracę bo nic nie mam ogarnięte.
Maz się pyta czy chociaż torbę do szpitala mogę spakować w razie co a ja się pytam co mam tam włożyć jak wszystko jeszcze do kupienia dla malego
Do tego obiecałam szwagierce ze dam jej rzeczy po mojej pierwszej córce bo też urodziła się malutka 2.3kg miala i za nic w świecie nie mogę tych rzeczy znaleźć. Nie wydawało mi się że mam aż taki bałagan w ciuchach dziewczyn a tu proszę, na poddaszu pełno worków z odzierza a tych rzeczy jak nie ma tak nie ma.
Na rano ide do szpitala spotkać się z położną od cukrzycy to się dowiem czy będę miala insulinę czy tylko dietę. Nie takiej koncowki ciazy chcialam ale co zrobic.
Ja też się zastanawiam czy za bardzo bym nie panikowała... z detektorem tętna dałam sobie spokój, bo wiedziałam, że to by mnie tylko stresowało.Jeżeli chodzi o monitor oddechu to myślałam ale lekarz pediatra który mnie dlugo zna powiedział że lepiej nie jak nie ma wskazań bo ja jestem sraczka przezywaczka jeżeli chodzi o dzieci i tylko bym czekała na to że zadźwięczy i to już byłby koniec mojego spokojnego spania
Gość Marta
Fanka BB :)
To byl moj trzeci test, mialam cukrzyce w poprzednich ciazach wiec testowali mnie w 12 tyg, 24 no I teraz.O kurczę, to faktycznie musicie przyspieszyć przygotowania, ale na pewno dacie radę. To się wydaje, że jest tego bardzo duzo jak jest duzo czasu, a jak trzeba sie sprężyć to raz dwa Podziwiam i zazdroszczę, że jeszcze pracujesz. Ja bardzo chciałam, ale niestety nie bylo mi dane. A dlaczego tak późno robiłaś test obciążenia glukozą? Ja robiłam go jakoś w 26tc.
Ja też się zastanawiam czy za bardzo bym nie panikowała... z detektorem tętna dałam sobie spokój, bo wiedziałam, że to by mnie tylko stresowało.
To mój pierwszy dzień mamyDziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy
Aaaa... coraz więcej się dowiaduję o ciąży Mam nadzieję, że uda się ustabilizować cukier za pomocą diety. Współczuję tego, że na końcówce musisz się jeszcze tym przejmować co i ile jeść, mierzyć cukier itd. Ja całą ciążę muszę brać jakieś tabletki... najpierw końskie dawki progesteronu, a później acard, ale i tak dziękuję Bogu, że nie muszę brać zastrzyków z heparyny.To byl moj trzeci test, mialam cukrzyce w poprzednich ciazach wiec testowali mnie w 12 tyg, 24 no I teraz.
Gość Marta
Fanka BB :)
Ja mam zastrzyki I accord, 3 ciaze jade na zastrzykach, moj brzuch wyglada jak worek treningowy tyle siniakowTo mój pierwszy dzień mamy
Aaaa... coraz więcej się dowiaduję o ciąży Mam nadzieję, że uda się ustabilizować cukier za pomocą diety. Współczuję tego, że na końcówce musisz się jeszcze tym przejmować co i ile jeść, mierzyć cukier itd. Ja całą ciążę muszę brać jakieś tabletki... najpierw końskie dawki progesteronu, a później acard, ale i tak dziękuję Bogu, że nie muszę brać zastrzyków z heparyny.
I Tobie też wszystkiego dobrego i cudownegoDziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy
To Ty jesteś mega silna kobietą, to się wogoke wyprawka nie przejmuj, toż to pikuś jak Ty kolejna ciążę ogarniasz z tyloma dodatkiwymi rzeczamiJa mam zastrzyki I accord, 3 ciaze jade na zastrzykach, moj brzuch wyglada jak worek treningowy tyle siniakow
Ja też plus insulina w uda . Chodź przez zastrzyki z heparyna mój brzuch nie ma rozstępów przynajmniej tak sobie wmawiamJa mam zastrzyki I accord, 3 ciaze jade na zastrzykach, moj brzuch wyglada jak worek treningowy tyle siniakow
Ja mam zastrzyki I accord, 3 ciaze jade na zastrzykach, moj brzuch wyglada jak worek treningowy tyle siniakow
Woooow to ja juz nie narzekam na tabletkiJa też plus insulina w uda . Chodź przez zastrzyki z heparyna mój brzuch nie ma rozstępów przynajmniej tak sobie wmawiam
reklama