Piękny, taki delikatnyHej dziewczyny ja dzisiaj z mężem pojechałam po wózek i kupiłam ale inny.Moj wybór padł na Silver cross surf 3 2 w 1 z torbą ,folia i wkładka bambusowa akurat były targi u mnie w hurtowni.
reklama
Jest bardzo lekki i ma dużo dodatków w cenie tylko adaptery muszę dokupić .Jeszcze łóżeczko zostało i wanienka ale kupuje silikonowa składanaPiękny, taki delikatny
Bardzo ładnyHej dziewczyny ja dzisiaj z mężem pojechałam po wózek i kupiłam ale inny.Moj wybór padł na Silver cross surf 3 2 w 1 z torbą ,folia i wkładka bambusowa akurat były targi u mnie w hurtowni.
Jak się dzisiaj czujecie? Ja rano szybko się ogarnęłam, podjechałam po świeże pieczywo i wędlinę, posprzątałam, zmieniłam posciel, porobiłam prania, właśnie kończę robić ciasto i chciałam jeszcze iść do kościoła, ale juz czuję brak sił... ogarnia mnie taka senność, więc sobie odpuszczam wychodzenie z domy. Oczywiście szaleństwo w aktywnościach spowodowane tym, że mąż na służbie a mama nie zdołała mnie przypilnować... Musiałabym poprasowac resztę ciuszkow, ale już mama przyszła do mnie do domu i co najwyżej mogę wypić kawę na tarasie...
Czuje się fatalnie od kilku dni... Schyle się kilka razy i jest mi słabo ;/Bardzo ładny
Jak się dzisiaj czujecie? Ja rano szybko się ogarnęłam, podjechałam po świeże pieczywo i wędlinę, posprzątałam, zmieniłam posciel, porobiłam prania, właśnie kończę robić ciasto i chciałam jeszcze iść do kościoła, ale juz czuję brak sił... ogarnia mnie taka senność, więc sobie odpuszczam wychodzenie z domy. Oczywiście szaleństwo w aktywnościach spowodowane tym, że mąż na służbie a mama nie zdołała mnie przypilnować... Musiałabym poprasowac resztę ciuszkow, ale już mama przyszła do mnie do domu i co najwyżej mogę wypić kawę na tarasie...
Bardzo ładny
Jak się dzisiaj czujecie? Ja rano szybko się ogarnęłam, podjechałam po świeże pieczywo i wędlinę, posprzątałam, zmieniłam posciel, porobiłam prania, właśnie kończę robić ciasto i chciałam jeszcze iść do kościoła, ale juz czuję brak sił... ogarnia mnie taka senność, więc sobie odpuszczam wychodzenie z domy. Oczywiście szaleństwo w aktywnościach spowodowane tym, że mąż na służbie a mama nie zdołała mnie przypilnować... Musiałabym poprasowac resztę ciuszkow, ale już mama przyszła do mnie do domu i co najwyżej mogę wypić kawę na tarasie..J
Ja już mam męża w domu więc też za dużo nie zrobię Też ciągle prosi mnie żebym odpoczywała to odpoczywam mąż mnie wyręczyJa dzisiaj tylko obrałam ziemniaki i zrobiłam mizerię resztę moja córka 18 letnia dokończyła a my pojechaliśmy z młodszymi po wózeczek.Teraz piję kawke a mąż odsypia podróż bo dzisiaj o 5 wrócil .Ja dzisiaj akurat dobrze się czuje ale od kilku dni odczuwam skurcze przepowiadające.Jak zmienię pozycję to jest ok ale często mi trwardnieje brzuch.
Ojej A kiedy masz wizytę u lekarza?Czuje się fatalnie od kilku dni... Schyle się kilka razy i jest mi słabo ;/
Jak odczuwa się te skurcze? U mnie też czasem wieczorem czuję, że brzuszek robi się twardy i ciężki... Ale największy dyskomfort czuję jak Mała przesuwa się całym ciałkiem. Jest to urocze, cieszę się, że ją czuję, ale chwilami aż boli...Ja już mam męża w domu więc też za dużo nie zrobię Też ciągle prosi mnie żebym odpoczywała to odpoczywam mąż mnie wyręczyJa dzisiaj tylko obrałam ziemniaki i zrobiłam mizerię resztę moja córka 18 letnia dokończyła a my pojechaliśmy z młodszymi po wózeczek.Teraz piję kawke a mąż odsypia podróż bo dzisiaj o 5 wrócil .Ja dzisiaj akurat dobrze się czuje ale od kilku dni odczuwam skurcze przepowiadające.Jak zmienię pozycję to jest ok ale często mi trwardnieje brzuch.
Byłam w zeszły czwartek. Dziecie ok.2kg wg USG ok . Szyjka zamknięta długa. Końcówka ciąży zimą jest po prostu lepsza niż latemOjej A kiedy masz wizytę u lekarza?
Jak odczuwa się te skurcze? U mnie też czasem wieczorem czuję, że brzuszek robi się twardy i ciężki... Ale największy dyskomfort czuję jak Mała przesuwa się całym ciałkiem. Jest to urocze, cieszę się, że ją czuję, ale chwilami aż boli...
Brzuch twardnieje i się napina i troszkę boli ale jak się pochodzi to wszystko wraca do normy.Skurcze porodowe poznasz bo bardzo bolą jak by to powiedzieć ...w dole boli brzuch i czuć przy każdym skurczu takie rozpieranieOjej A kiedy masz wizytę u lekarza?
Jak odczuwa się te skurcze? U mnie też czasem wieczorem czuję, że brzuszek robi się twardy i ciężki... Ale największy dyskomfort czuję jak Mała przesuwa się całym ciałkiem. Jest to urocze, cieszę się, że ją czuję, ale chwilami aż boli...
reklama
Szczerze ja nie czułam ;p. Dopiero po kilku godzinach oxy bóle krzyżowe a potem parte które nie wiedziałam że to to.Brzuch twardnieje i się napina i troszkę boli ale jak się pochodzi to wszystko wraca do normy.Skurcze porodowe poznasz bo bardzo bolą jak by to powiedzieć ...w dole boli brzuch i czuć przy każdym skurczu takie rozpieranie