Super, ja też energii mam sporo. U nas cieplutko ale dziś raczej siedzimy w domu bo syn obudził się zakatarzony i bez humoru i sił. Także kurowanie w domu nas czeka. Ja dziś miałam wizytę bo mój gin wyjeżdżą na urlop i za tydzień go nie ma. Malutka nadal poprzecznie ułożona i ciężko ja było pomierzyć. Przytyła 200 g teraz ma 1700g. Także po wielkim synu będę mieć drobniutka córeczkęHej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę
reklama
Ja dopiero ogarniam się do życia. ;DHej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę
Jak planujesz sn to powinno być łatwiejSuper, ja też energii mam sporo. U nas cieplutko ale dziś raczej siedzimy w domu bo syn obudził się zakatarzony i bez humoru i sił. Także kurowanie w domu nas czeka. Ja dziś miałam wizytę bo mój gin wyjeżdżą na urlop i za tydzień go nie ma. Malutka nadal poprzecznie ułożona i ciężko ja było pomierzyć. Przytyła 200 g teraz ma 1700g. Także po wielkim synu będę mieć drobniutka córeczkę
Hej! To ja wczoraj miałam dzień sprzątania I prania, bo u nas pełno tego żółto-zielonego pyłu i strasznie było nakurzone Dzisiaj mam dzień luzu, babcia z dziadkiem przywieźli mi rondel gołąbków, mąż kupił ciasto w cukierni i zaraz jedziemy odebrać wózekHej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę
Zrób zdjęcie jaki kupiłaś ja się zastanawiam nad mima xiari złotymHej! To ja wczoraj miałam dzień sprzątania I prania, bo u nas pełno tego żółto-zielonego pyłu i strasznie było nakurzone Dzisiaj mam dzień luzu, babcia z dziadkiem przywieźli mi rondel gołąbków, mąż kupił ciasto w cukierni i zaraz jedziemy odebrać wózek
Gość Marta
Fanka BB :)
Nie wiem dlaczego jej tak szybko poszlo, to juz jej 5 dziecko I ma cukrzyce. Moze kombinacja tygo?A cos się stało, że przed terminem urodziła?? Ja już się momentami zastanawiam czy przypadkiem nie urodzę za wcześnie a że tak powiem teściowa(choć jesteśmy bez ślubu z partnerem) cały lipiec prawie jest na wyjeździe i wraca późno 24.07, my mamy 25.07 jechać do szpitala bo termin wystawiony jest o tydzień za wcześnie, przez spóźniona owulacje, wiec jakby się zaczęło jeszcze wczesniej to bylibyśmy z dwójką maluchów sami do tego auto mam totalnie rozwalone a co chwilę dobieram kredyty na naprawę i już silnik nawet robiłam z uszczelka pod głowica i innymi pierdolami :/
Mamy espiro milloZrób zdjęcie jaki kupiłaś ja się zastanawiam nad mima xiari złotym
Załączniki
Elegancka furaMamy espiro millo
Byłam ciekawa jak będzie wyglądał, bo w sklepie widziałam ten wozek tylko w kolorze ciemnej zieleni No ale wygląd jest ok, a co najważniejsze jest lekki, zwrotny i w komplecie było całe wyposażenieElegancka fura
Bardzo ładnyMamy espiro millo
reklama