Też tak miałam ostatnio .Jak nie zaparcia to biegunkaTo my wstrzymaliśmy się z zakupem nowego auta do przyszłego roku Ledwo wygrzebaliśmy się z takiego duzego remontu (wymiana okien, przestawianie scian, nowe wylewki, podlogi, drzwi, wszystkie meble i urządzenia), a zaszłam w ciążę i pojawiło się mnóstwo wydatków związanych z urządzeniem pokoju dla Córeczki, zakupem wózka, łóżeczka itd., nie wspomnę o badaniach w ciazy. Chcielibyśmy jeszcze przed porodem zrobic remont wejścia do domu. Mam nadzieję, że pod koniec roku znowu odbijemy się od dna
Trzymam kciuki za wyniki krzywej i wizytę, daj znać jak synek rośnie
Mnie dziś męczy biegunka, wszystko przeze mnie przelatuje a za chwilę czuję taki głód, że mam wrażenie, że zemdleję...
reklama
Jaki kupiliście? Ile macie dzieci? My też wymienialiśmy forda Focusa hatchback na peugeot 5008 7 os. Ale więcej dzieci nie planuje . Dwójka mi wystarczy plus psiakO tak tak, właśnie kupilismy 7 osobowy samochód żeby pomieścić te foteliki a tu jeszcze trzeba rzeczy dla malego ogarnąć
Ja mialam dzis 3 test krzywej cukrowej, mam nadzieję że też wyjdzie dobrze.
Właśnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy jak nam chłopak wyrósł
Gość Marta
Fanka BB :)
Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartekJaki kupiliście? Ile macie dzieci? My też wymienialiśmy forda Focusa hatchback na peugeot 5008 7 os. Ale więcej dzieci nie planuje . Dwójka mi wystarczy plus psiak
Maly ma 2.2 kg i wszystko wyglada ok, nie mam zdjec bo sie kryl.
Dzis urodzila synka moja szwagierka, 35 tydzien, malutki jest ale zdrowy
Oglądaliśmy vv ale peugeot lepiej wyposażony był. I trójka będzie z tyłu sama czy jedno do przodu a Ty do tyłu?Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartek
Gość Marta
My akurat wybralismy wersje r line wiec ma wszystko to co chcielismy. Teraz tylko trzeba sie przyzwyczaić do rozmiarów samochoduOglądaliśmy vv ale peugeot lepiej wyposażony był. I trójka będzie z tyłu sama czy jedno do przodu a Ty do tyłu?
Nie wiem jeszcze jak jedziemy jeździć, wcześniej ja siedziałam z tyłu z obiema, teraz są same z tyłu. A tu nie mam pojęcia
2.2kg to już takie duże dzieciątko w którym tygodniu ciąży jesteś?Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartek
Gratulacje dla szwagierki! I dużo zdrówka dla niej i maleństwa
Gość Marta
33 tydzien, pod koniec 38 mam cesarke wiec juz niedużo czasu zostało2.2kg to już takie duże dzieciątko w którym tygodniu ciąży jesteś?
Gratulacje dla szwagierki! I dużo zdrówka dla niej i maleństwa
Mama3Kinga
Zaangażowana w BB
A cos się stało, że przed terminem urodziła?? Ja już się momentami zastanawiam czy przypadkiem nie urodzę za wcześnie a że tak powiem teściowa(choć jesteśmy bez ślubu z partnerem) cały lipiec prawie jest na wyjeździe i wraca późno 24.07, my mamy 25.07 jechać do szpitala bo termin wystawiony jest o tydzień za wcześnie, przez spóźniona owulacje, wiec jakby się zaczęło jeszcze wczesniej to bylibyśmy z dwójką maluchów sami do tego auto mam totalnie rozwalone a co chwilę dobieram kredyty na naprawę i już silnik nawet robiłam z uszczelka pod głowica i innymi pierdolami :/Vw tiguan allspace to jest wersja 7 osobowa. Mamy juz 2 a to bedzie 3, odbieramy samochod w czwartek
To my używany więc wersja którą oglądaliśmy była uboższa od peugeot. Ważne by nam się sprawowałyMy akurat wybralismy wersje r line wiec ma wszystko to co chcielismy. Teraz tylko trzeba sie przyzwyczaić do rozmiarów samochodu
Nie wiem jeszcze jak jedziemy jeździć, wcześniej ja siedziałam z tyłu z obiema, teraz są same z tyłu. A tu nie mam pojęcia
reklama
Hej dziewczyny ja dzisiaj od rana mam wersję już od rana rosołek się gotuje i będę robić kopytka .Ogarnęłam podłogi i wezmę się za składanie praniai prasowanie .Pogoda niby ponura ale dzisiaj jest super .Zaraz druga kawke wypije i się biorę dopóki mam ochotę