anika4ever
Zaciekawiona BB
Dwóch chłopców i dziewczynkę. No jedynaczka jak nicSuper że wszystko ok a plakałał ze szczęścia .A co w domku macie no już nie pamiętam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwóch chłopców i dziewczynkę. No jedynaczka jak nicSuper że wszystko ok a plakałał ze szczęścia .A co w domku macie no już nie pamiętam
Hahahaha super! Będą ją rozpieszczaćDwóch chłopców i dziewczynkę. No jedynaczka jak nic
Hej,powiem Wam, że ja też ostatnio mam więcej energii. Dziś przyszły wyniki nifty i wszystko ok. Zdrowa dziewczynkaCzyli będę mieć syna i córkę
Nie wiedziałam, że tez czekałaś na Nifty... Dobrze, że wyniki są dobre, to mega ulgaHej,powiem Wam, że ja też ostatnio mam więcej energii. Dziś przyszły wyniki nifty i wszystko ok. Zdrowa dziewczynkaCzyli będę mieć syna i córkę
Tak zdecydowaliśmy się na nifty. Ja ogólnie jestem z tych osób co lubią wiedzieć jak sie rzeczy mają bo to daje mi poczucie bezpieczeństwa i kontroli sytuacji. Czasami przez to się nakręcam sporo ale nie lubię czekać z założonymi rękami tylko lubię działaćNie wiedziałam, że tez czekałaś na Nifty... Dobrze, że wyniki są dobre, to mega ulga
Nie wiedziałam, że tez czekałaś na Nifty... Dobrze, że wyniki są dobre, to mega ulga 
Nie, w 15 tyg doktor powiedział, że raczej chłopak ale nie jest pewny, w 18 tyg zaciskała nóżki i nie dało się podejrzeć co się tam kryje.Potwierdziła się płeć z USG?