reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dwóch chłopców i dziewczynkę. No jedynaczka jak nic
Hahahaha super! Będą ją rozpieszczać :)

U mnie Mała codziennie coraz wyraźniej daje o sobie znać:) Wczoraj to już cały dzień mnie zaczepiała :D Dziś jestem taka przymulona.... I właśnie zmierzyłam ciśnienie 97/60... Także idę zrobić kawę, do której w ciąży w ogóle mnie nie ciągnie :)

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny
Jak tam przy poniedziałku? u mnie dzieci wróciły do szkoły po feriach a więc mam troszkę ciszy i spokoju ogarnęłam chatę i gotuje obiadek .Dobrze się czuję mam więcej energii bo słoneczko u nas świeci🙂.Miłego dnia dziewuszki😘

Nie wiedziałam, że tez czekałaś na Nifty... Dobrze, że wyniki są dobre, to mega ulga :)
Tak zdecydowaliśmy się na nifty. Ja ogólnie jestem z tych osób co lubią wiedzieć jak sie rzeczy mają bo to daje mi poczucie bezpieczeństwa i kontroli sytuacji. Czasami przez to się nakręcam sporo ale nie lubię czekać z założonymi rękami tylko lubię działać

reklama
Do góry