reklama
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Mi nie ważą.. tylko cm obecnie 18 tydzień za równo 2 tyg i prenatalne.
Może wkoncu dowiem się na 100% czy chłopczyk czy dziewczynka
A brzuszek rośnie.. rano malutki a na wieczór duży
Może wkoncu dowiem się na 100% czy chłopczyk czy dziewczynka
A brzuszek rośnie.. rano malutki a na wieczór duży
Izulka35
Początkująca w BB
Czesc dziewczynki dawno mnie nie było.Wiesci z frontu to takie ,że już idzie nam 21 tc i będziemy mieli chłopcaczeka mnie również 3 cc (pierwsze w niemczech)i sterylizacja takie info przekazał mi gin.Biore witaminki ,dzidzia odpowiednio się rozwija kolejna wizyta 1 marca .U mnie brzuch widoczny bardzo się zaokrąglił widać, że ciążowy
WYBRALYSCIE JUZ IMIONA?
WYBRALYSCIE JUZ IMIONA?
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się, bo w środę miałam wizytę kontrolną, na której lekarz dopatrzył się małej kropeczki w serduszku... poza tym praca i budowa serduszka bez zarzutów. Jednak zalecił nam zrobienie testu Nifty, żeby się upewnić w sprawie wad genetycznych. Wczoraj otrzymałam wyniki I na szczęście ryzyka wad wyliczone w milionach i miliardach. To co przeżyliśmy z mężem przez ostatnie 5 dni to był koszmar. Ja mam sińce pod oczami, kilka pierwszych siwych włosów i przebarwienia na twarzy, mąż się trzymał, ale po odczytaniu wyników się popłakał.
Teraz czekamy na naszą córeczkę Płeć znamy od badania usg, a wczorajsze wyniki tylko to potwierdziły. Oby na kolejnych badaniach tej kropeczki już nie było.
Teraz czekamy na naszą córeczkę Płeć znamy od badania usg, a wczorajsze wyniki tylko to potwierdziły. Oby na kolejnych badaniach tej kropeczki już nie było.
U mnie do końca 12-13 tygodnia praktycznie nie było widać, teraz wg usg prawie 18tc i z dnia na dzień jest coraz większy brzuszek W swoje spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę, zresztą nie chcę uciskać tak brzuszka. Mam jedne jeansy ciążowe z reserved ... są porażką, kupiłam swój rozmiar czyli 42 a mam wrażenie że przysłali mi spodnie w rozmiarze 54 są za duże w kazdym miejscu. Także najczęściej w domu chodzę w bardzo luźnych leginsach XXL (normalnie nosiłam M albo L), a poza domem w rajstopach ciążowych i sukienkach sprzed ciąży. Jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to jeszcze aż tak nie widaćA jak tam Wasze brzuszki, widać? U mnie tak bardzo delikatnie, jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to się nie domyśli. 21 tc
To ładnie dzidzia rośnie! U mnie tydzień temu wg usg było 17tc i Mała ważyła 177gHejka ja po wizycie moje dzieciątko w 18/19 tydzień waży 236 g a wasze ile wazyły w tym tygodniu doktor mówi że idziemy na 3800 wagi dziecka.
I chyba dziewczynka...jak nie widać
Dobrze, że wszystko dobrze się rozwija U mnie jak już pisałam będzie dziewczynka Trochę jesteśmy w szoku, bo bardzo celowaliśmy w dzień owulacji więc nastawiłam się na chłopca i mówiłam do brzuszka "Michałek", z racji tego, że to córeczka to mąż wybrał imię I na ten moment jest Natalia, a mąż do brzuszka mówi "Natusiu" A u Was jakie imię zostało wybrane?Czesc dziewczynki dawno mnie nie było.Wiesci z frontu to takie ,że już idzie nam 21 tc i będziemy mieli chłopcaczeka mnie również 3 cc (pierwsze w niemczech)i sterylizacja takie info przekazał mi gin.Biore witaminki ,dzidzia odpowiednio się rozwija kolejna wizyta 1 marca .U mnie brzuch widoczny bardzo się zaokrąglił widać, że ciążowy
WYBRALYSCIE JUZ IMIONA?
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Odzywam się dzisiaj i ja pierwszy dzień na zwolnieniu, myślę że teraz będę miała już dużo wolnego czasu. Bardzo chciała pracować do końca marca ale się nie udało... w sobotę wizyta u fizioterapeutki i mam zastój limfatyczny i zapalenie w obu rękach ból nie do opisania. Na szczęście dzisiaj delikatnie lepiej. Ostatnia wizyta 13 lutego wszystko było ok dziecko ważyło 170g i był to 16.6 tc. Z pierwszych prenatalnych wynikało, że będzie chłopiec teraz jednak jak na złość między nóżki wpychało sobie pępowinę Co do imion to będzie chyba Gabryś albo Gabrysia, ale to nie do końca jeszcze postanowione. Myślę że na połówkowych poznamy płeć to wtedy zacznę myśleć o wyprawce bo jak narazie nie mamy jeszcze nic a czas pędzi nieubłaganie dzisiaj oficjalnie 18 tydzień
Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się, bo w środę miałam wizytę kontrolną, na której lekarz dopatrzył się małej kropeczki w serduszku... poza tym praca i budowa serduszka bez zarzutów. Jednak zalecił nam zrobienie testu Nifty, żeby się upewnić w sprawie wad genetycznych. Wczoraj otrzymałam wyniki I na szczęście ryzyka wad wyliczone w milionach i miliardach. To co przeżyliśmy z mężem przez ostatnie 5 dni to był koszmar. Ja mam sińce pod oczami, kilka pierwszych siwych włosów i przebarwienia na twarzy, mąż się trzymał, ale po odczytaniu wyników się popłakał.
U mnie do końca 12-13 tygodnia praktycznie nie było widać, teraz wg usg prawie 18tc i z dnia na dzień jest coraz większy brzuszek W swoje spodnie sprzed ciąży się nie mieszczę, zresztą nie chcę uciskać tak brzuszka. Mam jedne jeansy ciążowe z reserved ... są porażką, kupiłam swój rozmiar czyli 42 a mam wrażenie że przysłali mi spodnie w rozmiarze 54 są za duże w kazdym miejscu. Także najczęściej w domu chodzę w bardzo luźnych leginsach XXL (normalnie nosiłam M albo L), a poza domem w rajstopach ciążowych i sukienkach sprzed ciąży. Jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to jeszcze aż tak nie widać
To ładnie dzidzia rośnie! U mnie tydzień temu wg usg było 17tc i Mała ważyła 177g
Dobrze, że wszystko dobrze się rozwija U mnie jak już pisałam będzie dziewczynka Trochę jesteśmy w szoku, bo bardzo celowaliśmy w dzień owulacji więc nastawiłam się na chłopca i mówiłam do brzuszka "Michałek", z racji tego, że to córeczka to mąż wybrał imię I na ten moment jest Natalia, a mąż do brzuszka mówi "Natusiu" A u Was jakie imię zostało wybrane?
Super że wszystko ok ja nadal czekam na wyniki aminopunkcji całą jestem w nerwach.Juz bym chciała wiedzieć .Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze z serduszkiem
reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB