reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

😄😄Mój mąż ma brata a więc trściowa szczęśliwa 😄 natomiast jego brat ma syna i troszkę mu jednak zazdrości 😄.Morał jest taki że będzie miał wnuka napewno się którejś uda😄😄.Córki Kocha ponad życie jest super tatą❤️.
Bo nie ważne co aby było zdrowe :)a czy czasem nie jest tak ,że kobieta chce córkę a mężczyzna syna a później w praktyce to córeczki są tatusiowe a synusie mamine ?🤣

reklama
U mojej siostry chłopak, u brata 3 chłopaki, u nas 2 chłopaki i córunia tatusia😆.
Teraz podobno 2xdziewczynki ale okaże się w piątek bo mamy połówkowe. Brzuch mam jak piłka lekarska, dziś trafiłam na kurtkę wiosenną która nie dość że mi się podobała to i się miescilam i nawet luz był. pani w sklepie mówi do mnie" myśli pani że już wiosną będzie? Bo to cienka kurteczka ale chyba rozwiązanie nie długo?"
Ja do niej że w lipcu, a ona 😳👀
U was tez tak wieje? Jaką wiele ma ten wiatr że mnie do przodu jeszcze pchał jak synka z przedszkola odbierałam 😆🤣

U mnie była pierwsza córka Zosia 15 lat w tym roku ,kolejny Filip 13 lat i wtedy położna powiedziała:"wszyscy w domu warsztat na strych" jednak czas i życie pokazało inaczej i po 13 latach będzie Rysio 🙂
Podobnie jak u nas syn ma 15 lat córka 7 lat i też niby wszyscy mówią że już wszystkie dzieci w domu są 🙂 jednak z mężem bardzo chcieliśmy jeszcze jedno dzieciątko i się udało 😄

U mojej siostry chłopak, u brata 3 chłopaki, u nas 2 chłopaki i córunia tatusia😆.
Teraz podobno 2xdziewczynki ale okaże się w piątek bo mamy połówkowe. Brzuch mam jak piłka lekarska, dziś trafiłam na kurtkę wiosenną która nie dość że mi się podobała to i się miescilam i nawet luz był. pani w sklepie mówi do mnie" myśli pani że już wiosną będzie? Bo to cienka kurteczka ale chyba rozwiązanie nie długo?"
Ja do niej że w lipcu, a ona 😳👀
U was tez tak wieje? Jaką wiele ma ten wiatr że mnie do przodu jeszcze pchał jak synka z przedszkola odbierałam 😆🤣
U nas też bardzo brzydka pogoda, wieje i słońce na zmianę z deszczem... czyli u Was też będzie fajna gromadka 🙂 w jakim wieku dzieci?

Podobnie jak u nas syn ma 15 lat córka 7 lat i też niby wszyscy mówią że już wszystkie dzieci w domu są 🙂 jednak z mężem bardzo chcieliśmy jeszcze jedno dzieciątko i się udało 😄
Ja po tylu latach mam wrażenie, że będę musiała uczyć się wszystkiego na nowo czuje się głupia.Niecwiem czy będę umiała trzymać taka kruszynkę nie wspomnę o kąpieli 🤣

Ja po tylu latach mam wrażenie, że będę musiała uczyć się wszystkiego na nowo czuje się głupia.Niecwiem czy będę umiała trzymać taka kruszynkę nie wspomnę o kąpieli 🤣
Faktycznie u Ciebie spora różnica, ale już będziesz miała dwoje starszych pomocników🙂 a jaka była reakcja na wieść o nowym członku rodziny?

Faktycznie u Ciebie spora różnica, ale już będziesz miała dwoje starszych pomocników🙂 a jaka była reakcja na wieść o nowym członku rodziny?
Córka mniej zadowolona, ale to chyba taki etap 15 latka w domu i noworodek🥸🧐chociaż u mojej siostry było kiedyś bardzo podobnie msc była obrażona na rodziców a teraz ma najukochańsza siostrę na swiecie;)syna bardziejcsie cieszy głaszcze brzuszek i nawet ostatnio wziął ode mnie zakupy mówiąc że ciężarne nie mogą dźwigać,)mówi też, że będzie jego super starszym bratem

Córka mniej zadowolona, ale to chyba taki etap 15 latka w domu i noworodek🥸🧐chociaż u mojej siostry było kiedyś bardzo podobnie msc była obrażona na rodziców a teraz ma najukochańsza siostrę na swiecie;)syna bardziejcsie cieszy głaszcze brzuszek i nawet ostatnio wziął ode mnie zakupy mówiąc że ciężarne nie mogą dźwigać,)mówi też, że będzie jego super starszym bratem
U mnie syn też był w szoku chociaż jak na nastolatka to często pyta co i jak, który tydzień i w ogóle. Ma tylko nadzieję że dziecko nie będzie płakać w nocy a on się będzie wysypiał 😂😅 córka podeszła do tego profesjonalnie kazała przynieść jej stary rożek teraz pokazuje wszystkim jak nosić w nim dziecko 😆 tłumaczy nam też jak się robi mleko i kaszkę jest przy tym tak przejęta i urocza że wiem, że będzie najlepszą starszą siostrą 😁 ale czas pokaże jak to będzie

reklama
Do góry