Salamatka
Fanka BB :)
To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutegodokladnie tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutegodokladnie tak
widzę na nim cyckiTak wlasnie arbuz czeka do jutra
ja 31.01 ale dzis bylam na wizycie to moj gin powiedzial ze na przedniej scianie to prawidlowe polozenie ale jednak lekarze wola jak jest na tylniwj u mnie blizna po cc ...ale powiedzial ze jesli zacznie wchodzić na blizne to bedziemy obserwowac ...To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutego
O rany ja ostatnio miałam schizę apropo sączenia wód gdzieś mi coś wyskoczyło na fb I zaczęłam czytać później już poszła fala w mojej głowiePs. Co następne ruszamy? Sączenie wód? Okręcenie pępowiną? Trochę tematów zostało
Ja się kompletnie na tym nie znam ale 1:900 to jest ryzyko pośrednie??? To są jakieś jaja ,przepraszam ale dla mnie zlecanie amnio w takim wypadku jest pochopne.. Tak jak mówię nie znam ale kurcze 1:900...Jestem po wizycie.
Po pierwsze zacznę od tego, ze szyjka piękna prawie 5 cm mimo wszystko profilaktycznie założymy szew.
Pappa - mam mieszane uczucia.
Ryzyko podst 1:200, skorygowane 1:900 ( pozostałe trysomie w tysiącach) mimo wszystko genetyk sugeruje amino bo ryzyko pośrednie ( ewentualnie nifty)
Będzie dziewczynka
tak, bo powyzej 1000 niskie o nifty tez mówił ale skiero dał na amino ale powiedziałam, ze przemyśle to. Usg mam dobre, 1:900 nie brzmi dla mnie strasznie, a wręcz się nawet nie spodziewałam aż tak dobrego ( w moim odczuciu) wyniku…wiec nic więcej nie robię i liczę na to, ze będzie dobrzeO rany ja ostatnio miałam schizę apropo sączenia wód gdzieś mi coś wyskoczyło na fb I zaczęłam czytać później już poszła fala w mojej głowie
Ja się kompletnie na tym nie znam ale 1:900 to jest ryzyko pośrednie??? To są jakieś jaja ,przepraszam ale dla mnie zlecanie amnio w takim wypadku jest pochopne.. Tak jak mówię nie znam ale kurcze 1:900...
99 jest normą dla osób nie będących w ciąży ... Dla kobiet w ciąży max to 90do 99 jest norma, także jak na razie myślę, że spokojnie
Nie pocieszę, jak się urodzi nie będzie łatwiej...czy dobra ilość kup robi, czy dobrze zjada, czy oddycha w nocy, a czemu tak głośno oddycha i tak w kółkoCiąża = wieczna schiza
Ja chyba już zacznę czytać wyłącznie posty o wyprawcę.