Salamatka
Fanka BB :)
To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutegodokladnie tak![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutegodokladnie tak![]()
ja 31.01To daj znać jak tylko się dowiesz... Ja dopiero 1 lutego![]()
O rany ja ostatnio miałam schizę apropo sączenia wódPs. Co następne ruszamy? Sączenie wód? Okręcenie pępowiną? Trochę tematów zostało![]()
Ja się kompletnie na tym nie znam ale 1:900 to jest ryzyko pośrednie??? To są jakieś jaja ,przepraszam ale dla mnie zlecanie amnio w takim wypadku jest pochopne.. Tak jak mówię nie znam ale kurcze 1:900...Jestem po wizycie.
Po pierwsze zacznę od tego, ze szyjka piękna prawie 5 cmmimo wszystko profilaktycznie założymy szew.
Pappa - mam mieszane uczucia.
Ryzyko podst 1:200, skorygowane 1:900 ( pozostałe trysomie w tysiącach) mimo wszystko genetyk sugeruje amino bo ryzyko pośrednie ( ewentualnie nifty)
Będzie dziewczynka![]()
tak, bo powyzej 1000 niskieO rany ja ostatnio miałam schizę apropo sączenia wódgdzieś mi coś wyskoczyło na fb I zaczęłam czytać później już poszła fala w mojej głowie
![]()
Ja się kompletnie na tym nie znam ale 1:900 to jest ryzyko pośrednie??? To są jakieś jaja ,przepraszam ale dla mnie zlecanie amnio w takim wypadku jest pochopne.. Tak jak mówię nie znam ale kurcze 1:900...
99 jest normą dla osób nie będących w ciąży ... Dla kobiet w ciąży max to 90do 99 jest norma, także jak na razie myślę, że spokojnie![]()
Nie pocieszę, jak się urodzi nie będzie łatwiej...czy dobra ilość kup robi, czy dobrze zjada, czy oddycha w nocy, a czemu tak głośno oddycha i tak w kółkoCiąża = wieczna schiza
Ja chyba już zacznę czytać wyłącznie posty o wyprawcę.![]()