reklama
Scully
mamusia :)
Mnie w takiej sytuacji zastanawia czy ta próbka jeszcze była miarodajna po tylu dniach...I wiecie czemu tyle to trwało data pobrania 3.01 a próbka dotarła do laboratorium dopiero 10.01 ciekawe co się działo w tzw międzyczasie ....
Natalianatalia
Fanka BB :)
Jeżu ja idę jutro plombować 8 z której wypadły 2 plomby w sylwestra już 5 ty raz jest duży ubytek ale nie boli, przed ciaza chciałam usuwać go ale „ zdrowych zębów nie usowamy” i tak co roku muszę go naprawiać mam nadzieje ze nie zejdę na goteluJa jutro idę do dentysty
Mam "zabezpieczyć" 8 która niestety jest do wyrwania, ale żeby nie musieć tego robić w ciąży to mają założyć opatrunek żeby tylko przetrwało do conajmniej sierpnia
Trochę obawiam się znieczulenia... Ale podobno są takie bezpieczne?
Natalianatalia
A nie miała mieć w środę amino?@EJK85 Trzymam kciuki dziś za amnio
Natalianatalia
W
czoraj słyszałam to od znajomej pierwszy raz w życiu to są takie przesadyDziewczyny, mam jeszcze panikę która mnie gryzie.... Zapomniałam się i sięgnęłam po miskę na wysokiej półce. Stanęłam na palcach i mocno wyciągnęłam rękę do góry. Różnie mówią z podnoszeniem rąk... Ale czy macie jakieś info a propos tego od lekarza (nie z neta)?
Trzymam kciuki. Powodzenia
dirtycriminal
Dziś finał ją oglądałam poprzednią edycję ale w porównaniu do tej była nudna, ciekawych ludzi dobrali aczkolwiek nie lubię toksyczności w tego typu programach dziewczyny co oglądaja chyba wiedza o kogo mi chodzija oglądam, tak się wkręciłam, że muszę codziennie obejrzeć poprzednia edycja nie była tak trzymajaca w napięciu jak ta.
Kurcze mnie to bardzo mocno zastanawia za dużo tych dziwnych wyników, dziewczyny którym wyszły takie wyniki możecie napisać swój wiek? Czy to ma bardzo duże znaczenie? Jestem zaskoczona bardzo takimi wynikami... Ja mam 34 lata powinnam niby tez mieć podwyższone a nawet przed skorygowaniem nie wyszlo ryzyko czy na to jeszcze mają wpływ inne czynniki skoro usg wyszło u was prawidłowo?Ech odebrałam wyniki testu pappa ryzyko trisomii 22 1:200 też zrobimy nifty..
Karka_Krk
Nie, dziś maA nie miała mieć w środę amino?
Jeżu ja idę jutro plombować 8 z której wypadły 2 plomby w sylwestra już 5 ty raz jest duży ubytek ale nie boli, przed ciaza chciałam usuwać go ale „ zdrowych zębów nie usowamy” i tak co roku muszę go naprawiać mam nadzieje ze nie zejdę na gotelu
Powodzenia !
Dziwie się, ze dentyści leczą ósemki, zazwyczaj chcą je od razu wyrywać jak tylko jest jakiś problem, ba, są nawet tacy co całkowicie zdrowe wyrywają. Dlatego takie kilkukrotne leczenie ósemki dla mnie jest dziwne..
Jak chcesz koniecznie wyrwać to może warto iść do innego dentysty, oczywiście po ciąży
reklama
Scully
mamusia :)
? A o co chodzi z pidnoszeniem rąk?Dziewczyny, mam jeszcze panikę która mnie gryzie.... Zapomniałam się i sięgnęłam po miskę na wysokiej półce. Stanęłam na palcach i mocno wyciągnęłam rękę do góry. Różnie mówią z podnoszeniem rąk... Ale czy macie jakieś info a propos tego od lekarza (nie z neta)?