reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

A może zacznijmy temat szkoły rodzenia , czy któraś byłaby zainteresowana ??
Moja siostra chodziła w pierwszej ciazy i już chce mi podawać kontakt do swojej położnej , nudzę się w domu na tym l4 a każda wiedza w pierwszej ciazy z takiego rodzaju źródła się przyda ,

Szkoła rodzenia tez jestem zainteresowana, ale tez tam najlepiej się wybrać po 20 tc, wiec podobnie jak z położna :)

reklama
Wg patrząc na wczorajsza gownoburze zastanawiam się ile osób tutaj nas czyta a wg nigdy nic nie napisały , bo po temacie prywatnego wątku cześć dziewczyn która milczała chociaż coś napisała , a ile jest takich które czytaj a wg nic nie piszą do dzisiaj wczoraj był tego przykład dziewczyna nieświadomi od kiedy nas czyta i nie napisała NIC aż do wczoraj gdzie na innych tematach jest aktywna

Dziewczyny, czy myślicie już o położnej środowiskowej ? Czy każda ma zamiar z tego skorzystać czy może jest ktoś kto nie chce ? Bo chyba obowiązkowe wizyty są po porodzie już, jak sie mylę to mnie poprawcie.
Mi zależy na tych wizytach po 21tc dlatego po mału zaczynam się rozglądać, szukać w internecie, nawet znalzlam już jedną Panią, ale jeszcze sie nie kontaktowałam. Ale tak mysle, ze chyba niedługo trzeba będzie bardziej sie spiąć w tym temacie, żeby na spokojnie były terminy. Położnych na pewno nie ma tyle co ciężarnych akurat wiec chyba lepiej w miarę wczesnie sie rozeznać 😃
Ja planuję mieć prywatna polozna w szpitalu i chyba taka tez przychodzi do domu 🤔 nie mam pewności czy mój lekarz będzie w szpitalu kiedy bede rodzic 😆 chyba że zdarzy się cc zaplanowane kto wie 🤔 prywatna polozna w szpitalu pon9c bardzo dużo pomaga (tylko nie wiem ile to będzie kosztowac🙈😃😃)
My już mamy wybraną wstępnie, zobaczymy czy będzie miejsce

Wg patrząc na wczorajsza gownoburze zastanawiam się ile osób tutaj nas czyta a wg nigdy nic nie napisały , bo po temacie prywatnego wątku cześć dziewczyn która milczała chociaż coś napisała , a ile jest takich które czytaj a wg nic nie piszą do dzisiaj wczoraj był tego przykład dziewczyna nieświadomi od kiedy nas czyta i nie napisała NIC aż do wczoraj gdzie na innych tematach jest aktywna

Na szczęście najprawdopodobniej kwestia dnia i jutro powinien być gotowy wątek prywatny, skończy się podglądanie 😁😈😈😈

Tez mi się to niepodoba ..... 😕😕

Ja planuję mieć prywatna polozna w szpitalu i chyba taka tez przychodzi do domu 🤔 nie mam pewności czy mój lekarz będzie w szpitalu kiedy bede rodzic 😆 chyba że zdarzy się cc zaplanowane kto wie 🤔 prywatna polozna w szpitalu pon9c bardzo dużo pomaga (tylko nie wiem ile to będzie kosztowac🙈😃😃)

My już mamy wybraną wstępnie, zobaczymy czy będzie miejsce

Czytałam kiedyś o tym i cena zależy od miasta, ale na pewno koło 2 tys

wg chciałabym wam napisać ze za miesiąc mamy imprezę rodzinna ze strony partnera a o ciazy wiedza tylko jego rodzice narazie a ja zaczynam 4 miesiąc i już jest widać . Jestem ciekawa ci powiedzą jak przyjdę na imprezę i powiem ze dzisiaj tez nie pije bo jestem w 5 tym miesiącu już, Nie chce jeździć po wszystkich i osobno informować bo ma duża rodzine , ani wstawiać nic na fb czy Instagram jak dziewczyny jego braci, wstawiały coś jako relacje i już wszyscy wiedzieli, my tez tak się dowiedzieliśmy i z tego względu tez nie poczowam się do informowania ich osobiście .

Moja siostra chodziła w pierwszej ciazy i już chce mi podawać kontakt do swojej położnej , nudzę się w domu na tym l4 a każda wiedza w pierwszej ciazy z takiego rodzaju źródła się przyda ,
No wlasnie ja chyba bardziej chciałabym chodzic na szkole rodzenia ale wizyt u położnej po 21 tyg również nie wykluczam... zależy czy bedzie cos godnego polecenia w mojej okolicy

reklama
Do góry