reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

A może zacznijmy temat szkoły rodzenia , czy któraś byłaby zainteresowana ??
Moja siostra chodziła w pierwszej ciazy i już chce mi podawać kontakt do swojej położnej , nudzę się w domu na tym l4 a każda wiedza w pierwszej ciazy z takiego rodzaju źródła się przyda ,

Szkoła rodzenia tez jestem zainteresowana, ale tez tam najlepiej się wybrać po 20 tc, wiec podobnie jak z położna :)

reklama
Wg patrząc na wczorajsza gownoburze zastanawiam się ile osób tutaj nas czyta a wg nigdy nic nie napisały , bo po temacie prywatnego wątku cześć dziewczyn która milczała chociaż coś napisała , a ile jest takich które czytaj a wg nic nie piszą do dzisiaj wczoraj był tego przykład dziewczyna nieświadomi od kiedy nas czyta i nie napisała NIC aż do wczoraj gdzie na innych tematach jest aktywna

Dziewczyny, czy myślicie już o położnej środowiskowej ? Czy każda ma zamiar z tego skorzystać czy może jest ktoś kto nie chce ? Bo chyba obowiązkowe wizyty są po porodzie już, jak sie mylę to mnie poprawcie.
Mi zależy na tych wizytach po 21tc dlatego po mału zaczynam się rozglądać, szukać w internecie, nawet znalzlam już jedną Panią, ale jeszcze sie nie kontaktowałam. Ale tak mysle, ze chyba niedługo trzeba będzie bardziej sie spiąć w tym temacie, żeby na spokojnie były terminy. Położnych na pewno nie ma tyle co ciężarnych akurat wiec chyba lepiej w miarę wczesnie sie rozeznać 😃
Ja planuję mieć prywatna polozna w szpitalu i chyba taka tez przychodzi do domu 🤔 nie mam pewności czy mój lekarz będzie w szpitalu kiedy bede rodzic 😆 chyba że zdarzy się cc zaplanowane kto wie 🤔 prywatna polozna w szpitalu pon9c bardzo dużo pomaga (tylko nie wiem ile to będzie kosztowac🙈😃😃)
My już mamy wybraną wstępnie, zobaczymy czy będzie miejsce

Wg patrząc na wczorajsza gownoburze zastanawiam się ile osób tutaj nas czyta a wg nigdy nic nie napisały , bo po temacie prywatnego wątku cześć dziewczyn która milczała chociaż coś napisała , a ile jest takich które czytaj a wg nic nie piszą do dzisiaj wczoraj był tego przykład dziewczyna nieświadomi od kiedy nas czyta i nie napisała NIC aż do wczoraj gdzie na innych tematach jest aktywna

Na szczęście najprawdopodobniej kwestia dnia i jutro powinien być gotowy wątek prywatny, skończy się podglądanie 😁😈😈😈

Tez mi się to niepodoba ..... 😕😕

Ja planuję mieć prywatna polozna w szpitalu i chyba taka tez przychodzi do domu 🤔 nie mam pewności czy mój lekarz będzie w szpitalu kiedy bede rodzic 😆 chyba że zdarzy się cc zaplanowane kto wie 🤔 prywatna polozna w szpitalu pon9c bardzo dużo pomaga (tylko nie wiem ile to będzie kosztowac🙈😃😃)

My już mamy wybraną wstępnie, zobaczymy czy będzie miejsce

Czytałam kiedyś o tym i cena zależy od miasta, ale na pewno koło 2 tys

wg chciałabym wam napisać ze za miesiąc mamy imprezę rodzinna ze strony partnera a o ciazy wiedza tylko jego rodzice narazie a ja zaczynam 4 miesiąc i już jest widać . Jestem ciekawa ci powiedzą jak przyjdę na imprezę i powiem ze dzisiaj tez nie pije bo jestem w 5 tym miesiącu już, Nie chce jeździć po wszystkich i osobno informować bo ma duża rodzine , ani wstawiać nic na fb czy Instagram jak dziewczyny jego braci, wstawiały coś jako relacje i już wszyscy wiedzieli, my tez tak się dowiedzieliśmy i z tego względu tez nie poczowam się do informowania ich osobiście .

Moja siostra chodziła w pierwszej ciazy i już chce mi podawać kontakt do swojej położnej , nudzę się w domu na tym l4 a każda wiedza w pierwszej ciazy z takiego rodzaju źródła się przyda ,
No wlasnie ja chyba bardziej chciałabym chodzic na szkole rodzenia ale wizyt u położnej po 21 tyg również nie wykluczam... zależy czy bedzie cos godnego polecenia w mojej okolicy

reklama
Do góry