reklama
Hej dziewczyny
Ja po wizycie. Wszystko ksiazkowo Wierzgał się sporo , wazy już 150 g mąż prosił Panią doktor o mierzenie długości siusiaka to była udana wizyta , teraz idę 6 lutego.
Super wieści
Przynajmniej wizyta przebiegła na pełnym luzie dzięki mężowi
Karka_Krk
Fanka BB :)
Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcennaJa uważam że powinien istnieć taki oficjalny przewodnik: to możesz, tego nie możesz. To jedz, tego nie jedz. To normalny ból, to niepokojący ból.
Oszczędziłoby to mnóstwo czasu na szukanie w internecie co można, paniki czy nie zaszkodziło się, zmartwienia czy powinno tak boleć.
Salamatka
Taa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej:Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcenna
Sera się jeszcze nie zdecydowałam zjeść poza domem
Karka_Krk
Gratulacje który to tydzień?;-) muszę porównać czy moja Córka trzyma fason ;-)Hej dziewczyny
Ja po wizycie. Wszystko ksiazkowo Wierzgał się sporo , wazy już 150 g mąż prosił Panią doktor o mierzenie długości siusiaka to była udana wizyta , teraz idę 6 lutego.
laurka95
Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanieA ja mam ochotę umyć okna, bo nie mogę już na nie patrzec
Haha, o kurde, udany mążHej dziewczyny
Gratulacje
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek
No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholuTaa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej:
Sera się jeszcze nie zdecydowałam zjeść poza domem
Talala6
O rany, ja też ciągle po coś sięgam wyciągając ręce i wychodząc na stołeczek bo mam niektóre rzeczy wysoko w kuchni. Coś mi się kojarzyło z tym sięganiem do góry,że nie do końca jest dobre, ale jakoś nie zgłębiłam tematu. Trzeba będzie znieść niektóre rzeczy na ladę albo pod.
Salamatka
U nas pierwsze przebłyski USG mówią o dziewczynce ale mój mąż wciąż "ma nadzieję". Biedaczyska...Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanie
Haha, o kurde, udany mąż
Gratulacje
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek
No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholu
reklama