reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
A0D7CC31-F60B-4E48-9D7F-49FB6B63BCC1.jpeg

Ja uważam że powinien istnieć taki oficjalny przewodnik: to możesz, tego nie możesz. To jedz, tego nie jedz. To normalny ból, to niepokojący ból.
Oszczędziłoby to mnóstwo czasu na szukanie w internecie co można, paniki czy nie zaszkodziło się, zmartwienia czy powinno tak boleć.
Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcenna 😅

Ja ostatnio z kolei myślałam, że powinna być taka knajpa z jedzeniem dla ciężarnych, bo pytanie za każdym razem czy ser jest z mleka pasteryzowanego mnie męczy, a i mina kelnerów bywa bezcenna 😅
Taa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej: 🙄🤔😶🤨

Sera się jeszcze nie zdecydowałam zjeść poza domem 😂

A ja mam ochotę umyć okna, bo nie mogę już na nie patrzec 😂
Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanie 🤭🤭🤭
Hej dziewczyny :D

Ja po wizycie. Wszystko ksiazkowo ❤️ Wierzgał się sporo , wazy już 150 g :) mąż prosił Panią doktor o mierzenie długości siusiaka 😂😂😂😂😂 to była udana wizyta , teraz idę 6 lutego.
Haha, o kurde, udany mąż 😂😂😂
Gratulacje ❤️
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek 🤭🤭😂
Taa....mina kelnera gdy zapytałam czy lemoniada jest na wodzie z kranu czy mineralnej: 🙄🤔😶🤨

Sera się jeszcze nie zdecydowałam zjeść poza domem 😂
No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholu 🤔🤭

O rany, ja też ciągle po coś sięgam wyciągając ręce i wychodząc na stołeczek bo mam niektóre rzeczy wysoko w kuchni. Coś mi się kojarzyło z tym sięganiem do góry,że nie do końca jest dobre, ale jakoś nie zgłębiłam tematu. Trzeba będzie znieść niektóre rzeczy na ladę albo pod. 😃

Ja ostatnio też miałam ochotę umyć swoje, bo są w dramatycznym stanie 🤭🤭🤭

Haha, o kurde, udany mąż 😂😂😂
Gratulacje ❤️
Mój ciągle ogląda filmiki z ostatniego usg oraz prenatalnych i szuka tego siusiora, bo wciąż żywi nadzieję, że będzie jego wymarzony synek 🤭🤭😂

No ja też ostatnio pytałam, czy w mojej zimowej herbacie na pewno nie ma kropelki alkoholu 🤔🤭
U nas pierwsze przebłyski USG mówią o dziewczynce ale mój mąż wciąż "ma nadzieję". Biedaczyska... ;)

reklama
Kurde teraz oczywiście mnie boli i kłuje podbrzusze po tym sięgnięciu do szafki. Ja nie mogę, nie wiem czy to realnie mogło zaszkodzić czy wciskam to sobie... Help ;)

Do góry