reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, wtrącę trochę inny temat. Bo nie miałam nigdy krzywej cukrowej. To się robi prywatnie czy lekarz może dać skierowanie ? I jak wyglada sprawa z samą glukoza, bo gdzieś mi się przewinęło ze ktoś kupił jakiś smak glukozy.. to ją się samemu kupuje czy na miejscu dostaje? Jak to jest? Bo jestem zielona 🤣
to zależy... Ja byłam na tym i prywatnie i na NFZ i w obu przypadkach musiałam mieć swoją 🤷

Ja przed ciążą już powoli byłam domatorem😄 co poradzić lubię przebywać w domu, teraz tym bardziej zimą, w lecie częściej się wychodzi ale czuję że to lato będzie mniej aktywne😃🙈 u mnie dzis tez spadek samopoczucia i bol głowy, mąz mnie wyciąga aby wyjść i chyba muszę...
mi też dziś głowa pęka 😭 i nie wiem czy od kręgosłupa czy z przemęczenie

Zazdroszczę tym którzy mają chociaż część ekwipunku.... My zaczynamy od zera 🤭 dlatego sama nie wiem co jest najbardziej potrzebne, a co byłoby gadżetem zupełnie niepotrzebnym. Trochę się boje za obkupię się w glupoty
Rozumiem co czujesz, bo też tak miałam w poprzedniej ciąży. Jeśli miałam wątpliwości czy coś się przyda to zostawiłam zakupy na koniec albo kupowałam dopiero po urodzeniu.
Nie kupiłam np poduszki do karmienia i wysyłałam męża zaraz po powrocie ze szpitala. Okazała się niezbędna.
Czy coś kupiłam niepotrzebnie? Chyba nie. Ten sposób u mnie się sprawdził w 100%.

I chyba nikt Ci nie powie jednoznacznie co kupić a czego nie bo to bardzo indywidualna sprawa. To co jest niezbędne u niektórych, u innych okazuje się niepotrzebnym gadżetem i odwrotnie. Ile osób tyle opini.

Więc ja też jestem z okolic Katowic 😉
Uwielbiam Bar Boo, Pasibus, Kafej etc.

Jeśli ktoś lubi to polecam Ramen w Oh My Ramen w Katowicach, pycha 🤗

Jeśli chodzi o nastroju etc. to jak dowiedziałam się o ciąży to jestem niesamowicie spokojna wręcz oaza spokoju. Wcześniej zdarzały się sprzeczki z mężem 😅
ja do końca 12tyg też tak miałam a teraz gdzieś wszystko mnie wyprowadza z równowagi jak kiedyś 🙈

ja do końca 12tyg też tak miałam a teraz gdzieś wszystko mnie wyprowadza z równowagi jak kiedyś 🙈
Dokładnie. Te wahania są dziwne. Czasami też tak miałam przed okresem. Jeszcze jak nie starałam się o dzidziusia, to nie mogłam się doczekać az przyjdzie @ i mój nastrój się naprawi.
A teraz nad tymi wahaniami nie nadążam :)
Ale o ile to dobry objaw, to niech tak bedzie.
Dziewczyny jest sprawą życia i śmierci 🙈🙈🙈🙈 siostra mojej przyjaciółki walczy w konkursie o torta na swoje 40'ste urodziny .jeśli możecie proszę polubicie jej post na Facebooku . 🙏
Tylko komentarz a nie cały post . Bardzo proszę 🙏🙏🙏 odwdzięczę się jak tylko będę mogła 😁

Niżej link do konkursu .

Polub proszę komentarz AGATA CHAMSKA . DZIĘKUJĘ ❤️
Polubione 😀

reklama
Dziewczyny jest sprawą życia i śmierci 🙈🙈🙈🙈 siostra mojej przyjaciółki walczy w konkursie o torta na swoje 40'ste urodziny .jeśli możecie proszę polubicie jej post na Facebooku . 🙏
Tylko komentarz a nie cały post . Bardzo proszę 🙏🙏🙏 odwdzięczę się jak tylko będę mogła 😁

Niżej link do konkursu .

Polub proszę komentarz AGATA CHAMSKA . DZIĘKUJĘ ❤️
Polubione:)

Do góry