JestemMama!
Fanka BB :)
OMG tyle zaskrobalysćie dziś że nie wiem czy to nadrobię dziś miałam bardzo produktywny dzień i nawet nie miałam kiedy wejść i podglądać was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zależy... Ja byłam na tym i prywatnie i na NFZ i w obu przypadkach musiałam mieć swojąDziewczyny, wtrącę trochę inny temat. Bo nie miałam nigdy krzywej cukrowej. To się robi prywatnie czy lekarz może dać skierowanie ? I jak wyglada sprawa z samą glukoza, bo gdzieś mi się przewinęło ze ktoś kupił jakiś smak glukozy.. to ją się samemu kupuje czy na miejscu dostaje? Jak to jest? Bo jestem zielona
mi też dziś głowa pęka i nie wiem czy od kręgosłupa czy z przemęczenieJa przed ciążą już powoli byłam domatorem co poradzić lubię przebywać w domu, teraz tym bardziej zimą, w lecie częściej się wychodzi ale czuję że to lato będzie mniej aktywne u mnie dzis tez spadek samopoczucia i bol głowy, mąz mnie wyciąga aby wyjść i chyba muszę...
Rozumiem co czujesz, bo też tak miałam w poprzedniej ciąży. Jeśli miałam wątpliwości czy coś się przyda to zostawiłam zakupy na koniec albo kupowałam dopiero po urodzeniu.Zazdroszczę tym którzy mają chociaż część ekwipunku.... My zaczynamy od zera dlatego sama nie wiem co jest najbardziej potrzebne, a co byłoby gadżetem zupełnie niepotrzebnym. Trochę się boje za obkupię się w glupoty
ja do końca 12tyg też tak miałam a teraz gdzieś wszystko mnie wyprowadza z równowagi jak kiedyśWięc ja też jestem z okolic Katowic
Uwielbiam Bar Boo, Pasibus, Kafej etc.
Jeśli ktoś lubi to polecam Ramen w Oh My Ramen w Katowicach, pycha
Jeśli chodzi o nastroju etc. to jak dowiedziałam się o ciąży to jestem niesamowicie spokojna wręcz oaza spokoju. Wcześniej zdarzały się sprzeczki z mężem
Dokładnie. Te wahania są dziwne. Czasami też tak miałam przed okresem. Jeszcze jak nie starałam się o dzidziusia, to nie mogłam się doczekać az przyjdzie @ i mój nastrój się naprawi.ja do końca 12tyg też tak miałam a teraz gdzieś wszystko mnie wyprowadza z równowagi jak kiedyś
PolubioneDziewczyny jest sprawą życia i śmierci siostra mojej przyjaciółki walczy w konkursie o torta na swoje 40'ste urodziny .jeśli możecie proszę polubicie jej post na Facebooku .
Tylko komentarz a nie cały post . Bardzo proszę odwdzięczę się jak tylko będę mogła
Niżej link do konkursu .
Polub proszę komentarz AGATA CHAMSKA . DZIĘKUJĘ
DziękujęDokładnie. Te wahania są dziwne. Czasami też tak miałam przed okresem. Jeszcze jak nie starałam się o dzidziusia, to nie mogłam się doczekać az przyjdzie @ i mój nastrój się naprawi.
Polubione
PolubioneDziewczyny jest sprawą życia i śmierci siostra mojej przyjaciółki walczy w konkursie o torta na swoje 40'ste urodziny .jeśli możecie proszę polubicie jej post na Facebooku .
Tylko komentarz a nie cały post . Bardzo proszę odwdzięczę się jak tylko będę mogła
Niżej link do konkursu .
Polub proszę komentarz AGATA CHAMSKA . DZIĘKUJĘ