U nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemy słyszałam właśnie że jest wysyp chłopczyków, fajnie by było bo córeczka już jest no ale co będzie to będzie choć chciałabym już wiedziećMy też nie wiemy. Zapytaliśmy, ale lekarz skomentował, że wszyscy o to pytają. Poruszał dzidzię, bo pleckami była i nie skomentował Za 2 tyg wizyta. Może się dowiem coś więcej
reklama
Oooo marzenie !A dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczki miala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
Ile razy ja miałam sen, ze ktoś mi "gotowe" dziecko pod drzwiami zostawił. Bez ciąży, bez porodu. Coś pięknego
Karolina_st
Fanka BB :)
Poród marzenieA dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczki miala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
Scully
mamusia :)
U mnie w domu też córcia, ale mi obojętnie. Z corcią miałam tak, że albo usg było popsute, albo nóżkami się zakrywała. Dopiero w 35tc udało się podejrzeć i sama nóżki rozłożyła (nawet zbliżenie usg mam takie ). Ale też chciałabym wiedzieć do kogo tam se gadamU nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemy słyszałam właśnie że jest wysyp chłopczyków, fajnie by było bo córeczka już jest no ale co będzie to będzie choć chciałabym już wiedzieć
Wygląda pysznieA ja pierwszy raz odważyłam się zjeść na śniadanie coś innego niż płatki chocapic z mlekiem, oczywiście tez na słodko i jestem dumna bo wszystko zjadłam pycha owsianka z kakao i dodatkami, polecam
Świetne wieści na początek dniatakie pobudki to ja rozumiem
Natalianatalia
Mi się śniło na początku jakoś tydzien po teście ze dostajemy oboje dziecko i to była córeczka , a ty chłopak będzie jednakOooo marzenie !
Ile razy ja miałam sen, ze ktoś mi "gotowe" dziecko pod drzwiami zostawił. Bez ciąży, bez porodu. Coś pięknego
madziula0234
szkoda, że się tak nie da, 'gratuluję, dziecko' bez żadnego wysiłkuA dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczki miala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
reklama
Anuszka272
Moderator
o super kciuki zaciśnięte będą od ranaO matko ile Wy produkujecie dziewczyny strach odejść na chwilę od telefonu.
Gratuluję ostatnich udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Mi się przyda wsparcie jutro, co prawda nie wizyta ale egzamin na prawko