reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

My też nie wiemy. Zapytaliśmy, ale lekarz skomentował, że wszyscy o to pytają. Poruszał dzidzię, bo pleckami była i nie skomentował 🤣 Za 2 tyg wizyta. Może się dowiem coś więcej 😉
U nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemy😄 słyszałam właśnie że jest wysyp chłopczyków, fajnie by było bo córeczka już jest no ale co będzie to będzie choć chciałabym już wiedzieć 😅

reklama
A dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczki 🤣 miala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm 🤣🤣 a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
Oooo marzenie !
Ile razy ja miałam sen, ze ktoś mi "gotowe" dziecko pod drzwiami zostawił. Bez ciąży, bez porodu. Coś pięknego 😂

U nas dzidziuś wariowal na prenatalnych, 30 grudnia miałam badania ale wtedy nam właśnie nie powiedział, teraz mam 23 stycznia i myślę że już się dowiemy😄 słyszałam właśnie że jest wysyp chłopczyków, fajnie by było bo córeczka już jest no ale co będzie to będzie choć chciałabym już wiedzieć 😅
U mnie w domu też córcia, ale mi obojętnie. Z corcią miałam tak, że albo usg było popsute, albo nóżkami się zakrywała. Dopiero w 35tc udało się podejrzeć i sama nóżki rozłożyła (nawet zbliżenie usg mam takie 🤣). Ale też chciałabym wiedzieć do kogo tam se gadam 🤣

A dzis mialam sen ze " urodzilam " alr nie do konca bo po prostu pojechalam do szpitala - a tam dali mi dziecko , mowiac gratuluje coreczki 🤣 miala czarne wloski , wazyla 3.2 kg I 52 cm 🤣🤣 a ja nie mialam zadnej wyprawki , kompteltnie nic nir mialam
szkoda, że się tak nie da, 'gratuluję, dziecko' bez żadnego wysiłku 😁

reklama
Do góry