My nocowalismy u znjamych dzis , nie uśmiechalo mi sie bo maluda chora...ale juz sie dawno umawialismy , mala zadowolona , ja tez po tym stresie odreagowalam , byly gry I smiechy
ale nocka dramat, bo mala znowu kaszlala strasznie...ale obudzila sie na siusiu i noc sucha , jeszcze sie nie nastawiam ale to juz 2 noc z rzedu
Co do tematu prywatnego watku ...moze bede okrutma , ale na tym watku bedzirmy jeszcze bardziej sie poznawac otwierac , wysyłac zdjecia itd..i jest tu sporo kobietek ktore od samego początku sie udzielaja , sa aktywne...sa na bieżąco ..i sa to osoby ktore nadaja sie do watku prywatnego , ale osoby ktore na przyklad napisaly 1 czy 2 posty na poczatku I po ktoryms z kolei wywolaniu w końcu odpisuja ze sa , ze jest OK I czytaja to dla mnie troszje smieszne
wybaczcie ale ja ma prywatnym watku nie czulabum sie juz komfortowo wiedzac ze sa z nami takie osoby...bo czytac dla rozrywki czy zbicia czasu mozna forum otwarte
myślę ze czesc osob sie moze ze mna zgodziv a czesc nie , ale takie jest moje spostrzezenie i zdanie
tyle.
A co do dzisiejszego dnia to zycze wam wszytskim zeby przyszly rok byl najpoeknieszym I najcudowniejszym niz dotychczas ! Zeby każda mogla cieszyc sie kazdym dniem w spokoju do rozwiazania , cjoc wiem ze to niemozliwe
I najważniejsze SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA , zdrowka dla was I waszych rodzin !