reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny, przed chwila miałam taka sytuacje, ze się nagle bardzo zdenerwowałam, chociaż to za małe słowo, strasznie się wku***łam i aż krzyknęłam pare razy… mam nadzieje, taki nagły stres i złość nie maja wpływu 🥺 bo mam wyrzuty, ze nie zaplanowałam nad sobą.
Ja jestem nerwowa bardzo szczególnie jak prowadzę auto :p

reklama
Ja już też po :) młode przyspieszyło podkarmione na święta, wg dzisiejszych danych to już 13+3. Wszystkie parametry w normie, na wyniki z krwi czekamy 2 tygodnie. Nie wiemy co się ukrywa bo twardo krzyżowało nóżki i rączki dzisiaj :D ale najwazniejsze ze wg badań wszystko gra :)

Ja już też po :) młode przyspieszyło podkarmione na święta, wg dzisiejszych danych to już 13+3. Wszystkie parametry w normie, na wyniki z krwi czekamy 2 tygodnie. Nie wiemy co się ukrywa bo twardo krzyżowało nóżki i rączki dzisiaj :D ale najwazniejsze ze wg badań wszystko gra :)
Słyszałam, że niektóre potrafią się tak maskować do końca prawie ;p.

reklama
A propo prowadzenia auta dzis rano musiałam podjechać w jedno miejsce wracając byłam świadkiem "pościgu" policyjnego, facet uciekał i o mały włos wjechałby we mnie dobrze ze miałam gdzie zjechać szybko, to dopiero były nerwy i wkurzenie 🙈😆 na szczęście złapali go bo wjechał w ślepa uliczke 🙈😆

Do góry