reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dziewczyny, przed chwila miałam taka sytuacje, ze się nagle bardzo zdenerwowałam, chociaż to za małe słowo, strasznie się wku***łam i aż krzyknęłam pare razy… mam nadzieje, taki nagły stres i złość nie maja wpływu 🥺 bo mam wyrzuty, ze nie zaplanowałam nad sobą.
Ja jestem nerwowa bardzo szczególnie jak prowadzę auto :p

reklama
Ja już też po :) młode przyspieszyło podkarmione na święta, wg dzisiejszych danych to już 13+3. Wszystkie parametry w normie, na wyniki z krwi czekamy 2 tygodnie. Nie wiemy co się ukrywa bo twardo krzyżowało nóżki i rączki dzisiaj :D ale najwazniejsze ze wg badań wszystko gra :)

Ja już też po :) młode przyspieszyło podkarmione na święta, wg dzisiejszych danych to już 13+3. Wszystkie parametry w normie, na wyniki z krwi czekamy 2 tygodnie. Nie wiemy co się ukrywa bo twardo krzyżowało nóżki i rączki dzisiaj :D ale najwazniejsze ze wg badań wszystko gra :)
Słyszałam, że niektóre potrafią się tak maskować do końca prawie ;p.

reklama
A propo prowadzenia auta dzis rano musiałam podjechać w jedno miejsce wracając byłam świadkiem "pościgu" policyjnego, facet uciekał i o mały włos wjechałby we mnie dobrze ze miałam gdzie zjechać szybko, to dopiero były nerwy i wkurzenie 🙈😆 na szczęście złapali go bo wjechał w ślepa uliczke 🙈😆

Do góry