No właśnie też nie mogę się dopatrzeć możesz zaznaczyć w którym miejscu ?Ten wyrostek widać na załączonych zdjęciach?
reklama
Zobaczymy na prenatalnych 29.12 czy się potwierdzi ,jak sam doktor powiedział 1 na 5 ma rację na tym etapie ciąży .Jaki kupiłaś detektor? Też wczoraj do męża mówiłam że sobie chyba sprawie pod choinkę żeby być trochę spokojniejszą
Powiem Ci że musi mieć jakiś extra sprzęt bo dziewczynki naprawdę bardzo ciężko wykryć na tak wczesnym etapie
Super wieści z dzisiejszych wizyt a te zdjęcia aż napawają optymizmem @laurka95 czekam z Tobą z niecierpliwością... Ja zauważyłam dziś że w samochodowym fotelu strasznie mnie kłuje w podbrzuszu ale promieniuje od lędźwi właśnie niestety nie tylko w ciąży tak mam bo zaczęło się po wypadku więc łudzę się że to nic złego się nie dzieję...
xoxo.
Fanka BB :)
Dziewczyny z doświadczenia mogę tylko poradzić, żeby na tym etapie z dystansem podchodzić do określenia płci
U mnie około 11tc wydawało się, że to chłopak, nawet na zdjęciu miałam zaznaczone w 14 i 17 już dwóch lekarzy widziało dziewczynkę
Na szczęście ja się nie nastawiłam, że to chłopak i w sumie do ponad 20 nie wierzyłam, że to dziewczynka
U mnie około 11tc wydawało się, że to chłopak, nawet na zdjęciu miałam zaznaczone w 14 i 17 już dwóch lekarzy widziało dziewczynkę
Na szczęście ja się nie nastawiłam, że to chłopak i w sumie do ponad 20 nie wierzyłam, że to dziewczynka
aneta85aneta
Widać na drugim zdjeciu powiedz co myślisz co będzie?Hihi to ja tez wkleję swojego bejbika z wtorku, ale tak się wiercił, ze zdjęcia niewyraźne ;-) i chyba nic nie da się stwierdzić ;-)
aneta85aneta
No właśnie też nie mogę się dopatrzeć możesz zaznaczyć w którym miejscu ?
aneta85aneta
Wiadomo że trzeba do płci/określania na tym etapie trzeba podchodzi z rozsądkiem najważniejsze aby mama i dziecko było zdrowe.
angie.
spokojnie...ja tez mam 30.12 grudnia i tylko usg poki co a ty chcesz robić z krwi?Ej dziewczyny, bo ja jestem kompletnie zielona ...
Niby mam umówione prenatalne 30.12
Ale czy ja mam wcześniej iść oddać krew do badania i z tym na USG przyjść ? Nikt mi nic nie powiedział. Poprostu się zapisałam na prenatalne ...
reklama
Światełko0
Zaangażowana w BB
Co ja dzisiaj przeżyłam... kolejny dzień z rzędu tak wymiotuje, że głowa mała. Dwa razy zrobiło mi się ciemno przed oczami i głowa zaczęła boleć, a dodatkowo sama z 2 letnia córką w domu byłam. Napisałam do mojej ginekolog i kazała mi przyjechać do szpitala, dobrze ze ma dyżur dzisiaj to jakoś bezpieczniej się czuję. Stwierdzila odwodnienie, więc leżę właśnie pod kroplówką na jedzenie nawet patrzeć nie mogę z dobrych wiadomości z dzidzią wszystko jest dobrze ☺ przejrzalam Wasze wiadomości i gratuluję wszystkim udanych wizyt, piękne zdjęcia będę Was podczytywac, ale odezwę się jak troszkę dojdę do siebie ☺ a to mój bobo
Załączniki