reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja bym chciała, ale prawdę mówiąc nie znalazłam listy w której lekarze z fmf byli wymienieni, a szukałam....znacie taką? Wiem że jest bezpośrednio na tej stronce fmf, ale tam są tylko nazwiska, nie wiem gdzie przyjmują. Może ktoś zna dobrego lekarza z fmf z okolic Katowic?
Dr Roman Spyra,przyjmuje w Katowicach na Granicznej .

Z ciekawości zerknęłam na tą listę bo nie miałam o tym pojęcia🤯na szczęście mój lekarz tam jest chociaż on jest z lepszych ze Śląska wiec zdziwiłabym się gdyby nie miał.... Mogę podać nazwisko :) przyjmuję w Katowicach aczkolwiek tez trudno się dostać:(
To jakbyś mogła podać, to podaj proszę ❤️

Ja bym chciała, ale prawdę mówiąc nie znalazłam listy w której lekarze z fmf byli wymienieni, a szukałam....znacie taką? Wiem że jest bezpośrednio na tej stronce fmf, ale tam są tylko nazwiska, nie wiem gdzie przyjmują. Może ktoś zna dobrego lekarza z fmf z okolic Katowic?

Moja ginekolog w Tychach robi prenatalne, ma cert fmf, ja jestem z niej bardzo zadowolona, ale też jestem jej pacjentką 🙂 jeśli chcesz podeślę Ci nazwisko , jeśli wszystkich traktuje jak swoich stałych pacjentów (a nigdy nie wiadomo) to będziesz zadowolona, przemiła, fachowa lekarka🙂

reklama
Też podbijam okolice Katowic 🙏 Zerknęłam na listę i nie znam ani jednego nazwiska 😱 A idziesz prywatnie czy na nfz? Bo moja lekarka chce wypisać mi skierowanie na nfz, więc tym bardziej nie wiem, gdzie takiego dobrego lekarza szukać. 😔

edit. Takie są terminy? 😱 W którym tygodniu się zapisywalyście, bo jutro zaczynam 7 i aż się zmartwiłam, czy dostanę się tak koło 10 stycznia (też mam termin na 25 lipca 👍)
Widzę że więcej pytań o Katowice, to napiszę od razu - dr Bogusława Piela, Tychy i chyba w Sosnowcu też robi prenatalne

Do góry