reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny może Wy wiecie czy mogę wziąć coś silniejszego na ten ból 😢 jutro oczywiście wizyta u dentysty ale czuję że noc dziś będzie nieprzespana 😭 normalnie czuję że mi mózg eksploduje

Aaaaa zwariuje do jutra 🤯🤯🤯 tak bardzo chciala bym być po.wizycie i wiedzieć na czym stoję . Czy jest wszystko dobrze 🙏🙏🙏

Z kim jutro wizytuje ??? Też nerwy ?? Ja chyba dziś nie zasnę z nerwów 🤦‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny może Wy wiecie czy mogę wziąć coś silniejszego na ten ból 😢 jutro oczywiście wizyta u dentysty ale czuję że noc dziś będzie nieprzespana 😭 normalnie czuję że mi mózg eksploduje

Mi na ból, otarcia i różne problemy z dziąsłami i zębami pomagał płyn do płukania - Dentosept
Noszę aparat, wcześniej często używałam teraz już niekoniecznie
Nie jestem tylko pewna czy można go w ciąży używać

reklama
Cześć dziewczyny. Mój update.
28-10 8453
02-12 11643

30-10 byłam u gina w 7tc+2 i nic nie zobaczyła w pęcherzyku ciążowym. Pęcherzyk wręcz jest zapadnięty. Kazała zrobić betę i udać się do kolejnego ginekologa z dobrym USG za tydzień, bo może ciałko żółte i zarodek schowały się w bokach tego wyglądającego jak banan pęcherzyka ciążowego. Minęlo 2 dni od wizyty i zrobiłam tą bete i jest 11643 czyli ciągle rośnie. Ja już czuje, że nic z tego nie będzie. Przepłakałam swoje i pogodziłam się z tym. Jak ginekolog nie podejmie decyzji 07-12, żeby odstawić progesteron, to zwariuje. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Do góry