reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
A ja obudziłam się dzisiaj z bólem gardła i leczę się jak mogę domowymi sposobami. Mdłości ostatnio były mniejsze, za to od wczoraj nie mogę znieść nawet zapachu obiadu. Póki co jeszcze ani razu nie wymiotowałam.

OMG jutro już wizyta 😱😱😱😱🙈
Chyba już zaczynam się stresować 🙈🙈🙈 serce podpowiada mi że będzie dobrze a jednak strach i niepewność jest ogromny 🙈🙈

Dziś wyczytałam na stronie na Facebooku ( rodzę w lipcu ) że wiele dziewczyna zmniejszyły się objawy bądź zanikły w 8 tygodniu ... 🤷‍♀️ Mnie piersi bolą przy dotyku bądź jak się w nocy obracam z jednego boku na bok. Jestem nadal uczulona na zapachy i mam straszne gazy 😱😱😱🙈 dodam że nie miałam z tym nigdy problemu a teraz jakąś masakra 🙈🙈🙈🙈

Chyba już zaczynam się stresować 🙈🙈🙈 serce podpowiada mi że będzie dobrze a jednak strach i niepewność jest ogromny 🙈🙈

Dziś wyczytałam na stronie na Facebooku ( rodzę w lipcu ) że wiele dziewczyna zmniejszyły się objawy bądź zanikły w 8 tygodniu ... 🤷‍♀️ Mnie piersi bolą przy dotyku bądź jak się w nocy obracam z jednego boku na bok. Jestem nadal uczulona na zapachy i mam straszne gazy 😱😱😱🙈 dodam że nie miałam z tym nigdy problemu a teraz jakąś masakra 🙈🙈🙈🙈
Mi dzis wypada rowno 9 tydz I w sumie nie mam jakiś szczególnych objawów piersi wogole nie bolą wieczorem jestem bardziej zmęczona częściej głodna ale aż tak że nie wytrzymam jak czegoś nie zjem i w sumie od ponad tygodnia raz dziennie albo raz na dwa dni mnie zemdli tak na 1 minute i jest ok wczoraj wieczorem niebylam aż tak zmęczona jak zawsze głodna nie jestem nie mdliło mnie dzis martwię się 😔

Będzie dobrze kochana! 😍 Daj znać po co i jak:)

Wizytujemy razem 🥰

reklama
Mi dzis wypada rowno 9 tydz I w sumie nie mam jakiś szczególnych objawów piersi wogole nie bolą wieczorem jestem bardziej zmęczona częściej głodna ale aż tak że nie wytrzymam jak czegoś nie zjem i w sumie od ponad tygodnia raz dziennie albo raz na dwa dni mnie zemdli tak na 1 minute i jest ok wczoraj wieczorem niebylam aż tak zmęczona jak zawsze głodna nie jestem nie mdliło mnie dzis martwię się 😔
Wiem że łatwo mówić ale bez stresu . Będzie pięknie ❤️✊❤️

Ja też się boje a z drugiej strony jakiś wewnętrzny głos mi mówi że będzie pięknie , będzie dobrze .

Do góry