reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Mi dzis wypada rowno 9 tydz I w sumie nie mam jakiś szczególnych objawów piersi wogole nie bolą wieczorem jestem bardziej zmęczona częściej głodna ale aż tak że nie wytrzymam jak czegoś nie zjem i w sumie od ponad tygodnia raz dziennie albo raz na dwa dni mnie zemdli tak na 1 minute i jest ok wczoraj wieczorem niebylam aż tak zmęczona jak zawsze głodna nie jestem nie mdliło mnie dzis martwię się 😔
Na pocieszenie powiem, ze ja mam podobnie, a dziś jestem 9+5 :-)

No wy macie widzę częściej wizyty ja mam 2 wizytę po 5 tygodniach od pierwszej
Ja miałam trzy tygodnie temu pierwsza przez plamienia , później po tygodniu serduszkowa i teraz po dwóch tygodniach mam kolejna w celu założenia karty ciąży . Jeśli będzie dobrze to kolejna wizyta za miesiąc 🤷‍♀️ ale wtedy w kaftanie mnie na nią zawiezie mąż 🤣🤣🤣🤣🙈

Nie ważne , najważniejsze żeby było dobrze. Codziennie się i to modlę i proszę Boga żeby mi pozwolił zostać mamą 🙏🙏🙏🙏

Ja miałam trzy tygodnie temu pierwsza przez plamienia , później po tygodniu serduszkowa i teraz po dwóch tygodniach mam kolejna w celu założenia karty ciąży . Jeśli będzie dobrze to kolejna wizyta za miesiąc 🤷‍♀️ ale wtedy w kaftanie mnie na nią zawiezie mąż 🤣🤣🤣🤣🙈

Nie ważne , najważniejsze żeby było dobrze. Codziennie się i to modlę i proszę Boga żeby mi pozwolił zostać mamą 🙏🙏🙏🙏
Ja w poprzedniej ciazy miałam częste wizyty po były te 3 poronieniach i 1 wizyta była w 5 tyg był tylko pęcherzyk i duży krwiak potem w 7 tyg już było ok I potem chyba w 8 i potem co miesiąc teraz jsk byłam w 6+1 wszystko było ok wg usg 6+0 zarodek był serduszko też krwiak nie było dostałam zastrzyki i acard i w sumie niby prawidłowo ze kolejna za miesiąc zwolnienia nie chciałam ale i tak mam już siły..

reklama
Do góry