Anuszka272
Moderator
Jak już pisałam to jakiś czas temu... Po 8msc ciągłej korespondencji człowiek się ze sobą zżywa... Fakt na grupie na FB są nasze dane imię i nazwisko ale jest też łatwa weryfikacja... Ktoś się nie udziela to dziękuję do widzenia... Czytać o kimś można właśnie na takich forach a nie na prywatnych grupach gdzie dorosłe kobiety chcą się wymieniać doświadczeniami jeśli ktoś ma obawy przed ujawnieniem tożsamości zawsze można założyć fikcyjne konto ale uwierzcie mi jestem na grupie którą założyliśmy równo 7lat temu i tak jak pisałam jesteśmy już jak rodzina i dużo zna się już w realu mi się udało poznać dziewczyny mieszkające najbliżej mnie i z jedną dziewczyną spotkałam się gdy przyleciała do rodziny z Irlandii... Więc takie kontakty naprawdę warto pielęgnować ale to oczywiście tylko moja propozycja żeby nie było tutaj każdy może nas czytać i oglądać zdjęcia które wstawiamy a tak jak napisała xoxo ktoś pod wpływem emocji może nieświadome ujawnić swoje dane jeśli faktycznie można tu zrobić grupę zamkniętą to jestem za i taka edycja listy porodów znacznie by ułatwiła pracę