Albo nie zobaczymy wieczorem.To u Ciebie już na pewno będzie widać wszystko pięknie!
reklama
laurka95
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki Pochwal się potem, co u maleństwa i zdjątkiemAlbo nie zobaczymy wieczorem.
Moja caly czas chce na rączki ostatnioU mnie też był totalny słodyczowstręt przez całą ciążę, ale cukry były spoko, więc chyba nie ma reguły. A ja jestem słodyczowa niestety. Teraz też nie mam ochoty. Moje ukochane herbatniki z gorzką czekoladą od 2 tygodni leżą odłogiem
Moja córcia ma 20 miesięcy. Nie wiem jak to będzie, bo ona często jeszcze chce na rączki i bardzo lubi skakać mi po brzuchu Z nią jedną czasem ledwo sobie radzę. Też nie wiem jak będzie z dwójką. A tutaj nie mamy żadnej rodziny i nikt do nas nie przyleci, żeby pomóc chociaż na początku. Ale na razie to się o całkiem inne rzeczy martwię.
Ja mam rodziców 25 km dalej więc jakaś pomóc będzie. Ale i tak nie będzie łatwo
Ja się cieszę że będę miała małą różnicę. Też nie chciałam czekać ze względu na wiek i znikome szanse (jak mi się wydawało). A tu taka niespodzianka Póki co to się martwię czy wszystko będzie dobrze, czekam na wizytę i serduszko. A jak sobie poradzę później, będę myśleć na bieżąco. Oby tylko nasze dzieciaczki byly zdrowe to damy radęMoja 23 miesiące więc niewiele lepiej. Typ charakteru - żywe srebro, ciężko już za nią nadążyć. Ale nie mogliśmy już sobie pozwolić na dłuższą przerwę pomiędzy dziećmi ze względu na nasz wiek i moje problemy zdrowotne.
Miętusek
Moderator
Wymiar pęcherzyka 1,20 cm.Super u mnie według om znowu 6t3d, ale znowu ja jestem pewna, że owulacja mi się opóźniła o jakieś 5 dni i wychodzi 5t5d. Tak jakbyśmy się zrównały. Oby już na następnym usg było u nas coś widać. Jest pęcherzyk żółtkowy to lada chwila pojawi się maleństwo A masz wymiar pęcherzyka? U mnie na usg nie ma właśnie, w niedzielę na ip (trzy dni przed wizytą u mojej lekarki) miał 8 mm. A chyba mi urósł
Czyli wychodzi na to, że jesteśmy na tym samym etapie rozwoju zarodka niech tam ładnie rosną i na następnych wizytach pokażą się już z pięknie bijącymi serduszkami.
Julkajulka91
Zaciekawiona BB
Masz tyłozgięcie czy jak?To ja już jestem po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy na miejscu + widać pęcherzyk żółtkowy, ale ciężko na razie z uwidocznieniem czegoś więcej. A liczyłam już na serduszko
Ginekolog miał problem, musiał trochę uciskać mi brzuch, ponoć ułożenie macicy niekorzystne dla dobrego obrazu.
No i nadal człowiek czeka w zawieszeniu..
Miętusek
Moderator
Właśnie nie, przodozgięcie - przynajmniej tak miałam parę miesięcy temu. Ale ktoś kiedyś tu na forum pisał, że to może się zmieniać.Masz tyłozgięcie czy jak?
Natalianatalia
Ja wg om miałam 6+0 a gin powiedział ze wyglada na 5 i 1,42 pęcherzyk tobie jak to wyszlo podobnie chyba z wiekiemTo ja już jestem po wizycie. Jest pęcherzyk ciążowy na miejscu + widać pęcherzyk żółtkowy, ale ciężko na razie z uwidocznieniem czegoś więcej. A liczyłam już na serduszko
Ginekolog miał problem, musiał trochę uciskać mi brzuch, ponoć ułożenie macicy niekorzystne dla dobrego obrazu.
No i nadal człowiek czeka w zawieszeniu..
laurka95
Który masz tydzień i dzień wg usg? Pęcherzyk masz 1.42? Miałaś już widoczny zarodek?Ja wg om miałam 6+0 a gin powiedział ze wyglada na 5 i 1,42 pęcherzyk tobie jak to wyszlo podobnie chyba z wiekiem
laurka95
Tak poza tym dzisiaj boli mnie bardziej niż zwykle.. Też macie takie mocniejsze ukłucia w brzuchu i dziwne uczucie w pochwie jak przed okresem? Poratowałam się nospą i magnezem, i jak się wyłożyłam teraz w łóżku, to czuję aż krzyża. Ale to najgorszy ból odkąd dowiedziałam się o ciąży. Wcześniej Was czytałam i zastanawiałam się.. jakie mocniejsze bóle.. No to teraz dało mi w kość. Chyba do pierwszych prenatalnych zdążę osiwieć ze stresu i to farbienie się przyda
reklama
Ja się czuję gruba i napuchnięta i też boli mnie brzuch , dziwne uczucie jakbym ciągle była przejedzona a nie jestem....no i mam niedobry smak w buzi, obojętnie co jem to nie smakujeTak poza tym dzisiaj boli mnie bardziej niż zwykle.. Też macie takie mocniejsze ukłucia w brzuchu i dziwne uczucie w pochwie jak przed okresem? Poratowałam się nospą i magnezem, i jak się wyłożyłam teraz w łóżku, to czuję aż krzyża. Ale to najgorszy ból odkąd dowiedziałam się o ciąży. Wcześniej Was czytałam i zastanawiałam się.. jakie mocniejsze bóle.. No to teraz dało mi w kość. Chyba do pierwszych prenatalnych zdążę osiwieć ze stresu i to farbienie się przyda