reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Dzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować :)

reklama
Gratulacje ❤️ Jakie maleństwo.

Gratulacje, cudowna wiadomość ❤️ Masz te rączki i nóżki uwiecznione na usg? ❤️ Pocieszasz mnie z tym brzuchem, bo dzisiaj ja miałam z nim dramat, ale na szczęście się wszystko wyciszyło. 😊 Ja też bym najchętniej co tydzień chodziła, dwa tygodnie to dla mnie taka męczarnia.. 😣
Niestety zdjęcie nie oddaje tego obrazu który widziałam na monitorze 🤷
Te bóle brzucha były dla mnie strasznie niepokojące bo rok temu tak się zaczęło gdy poroniłam 😢

Załączniki

• IMG_20221124_220059.jpg
    IMG_20221124_220059.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 90
Dzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować :)
Ja jestem niskocisnieniowcem jak mam 100 bez tabletek to jest dobry wynik, teraz i h nie robie a wczoraj bez miałam 120 . Niepamiętający kiedy miałam taki wynik

Cześć Dziewczyny! Miłego piątku 🌻🌻🌻 czekałam na ten dzień cały tydzień, ostatni dzień zasypiania i nieogarniania w pracy 🙈
Wizytuje dzisiaj o 14* trzymajcie kciuki bo boje się niesamowicie. Dodatkowo przysnęłam i wzięłam estrofem i Lutinus z 2 godzinnym opóźnieniem 😭😭 od razu mnie coś brzuch pobolewa, mam nadzieję że sobie to wkręcam....

To ja może tak nieśmiało się przywitam po dzisiejszym pozytywnym teście. Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić ale witam wszystkich .
Witamy 🙂
Kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wizyt ... Ja muszę jeszcze czekać ponad tydzień 🙄 a dziś mi się śniło że byłam u lekarza i na USG zobaczyłam ciążę w jajowodzie 😔 no do 6 to sobie nawkrecam 🙈

reklama
Do góry