Dzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować
reklama
aneta85aneta
Fanka BB :)
SuperDziewczyny ja już po wizycie. Dzisiaj 5+5. Jest pęcherzyk, zarodek i akcja serca. Termin na 22 lipiec Milion badań mnie teraz czeka, w tym za 2 tygodnie już krzywa cukrowa, prenatalne przez moje wszystkie schorzenia i dziennik ciśnienia Ale jestem i tak przeszczęśliwa
Zuzanna1996
A przy jakiej becie zobaczyłaś ?ja mam bete dziś 2300 w pon miałam 786 i nie było widać nic może jutro coś pokażeSuper
Anuszka272
Moderator
Niestety zdjęcie nie oddaje tego obrazu który widziałam na monitorzeGratulacje Jakie maleństwo.
Gratulacje, cudowna wiadomość Masz te rączki i nóżki uwiecznione na usg? Pocieszasz mnie z tym brzuchem, bo dzisiaj ja miałam z nim dramat, ale na szczęście się wszystko wyciszyło. Ja też bym najchętniej co tydzień chodziła, dwa tygodnie to dla mnie taka męczarnia..
Te bóle brzucha były dla mnie strasznie niepokojące bo rok temu tak się zaczęło gdy poroniłam
Załączniki
Natalianatalia
Ja jestem niskocisnieniowcem jak mam 100 bez tabletek to jest dobry wynik, teraz i h nie robie a wczoraj bez miałam 120 . Niepamiętający kiedy miałam taki wynikDzisiejsze moje ciśnienie 100/60 i tętno 90... I mimo, że wysokie to u mnie jest mniejsze niż miewałam nie raz. Funkcjonuje przy tym normalnie, robiłam nie raz też ekg i wszystko ok. Wizytę u kardiologa mam dopiero w lutym, aby sprawdzić czy faktycznie to jest normalne. Jeżeli lekarz nic na ten temat nie mówi, to chyba nie ma co za bardzo się tym przejmować
Salamatka
Cześć Dziewczyny! Miłego piątku czekałam na ten dzień cały tydzień, ostatni dzień zasypiania i nieogarniania w pracy
Wizytuje dzisiaj o 14* trzymajcie kciuki bo boje się niesamowicie. Dodatkowo przysnęłam i wzięłam estrofem i Lutinus z 2 godzinnym opóźnieniem od razu mnie coś brzuch pobolewa, mam nadzieję że sobie to wkręcam....
Wizytuje dzisiaj o 14* trzymajcie kciuki bo boje się niesamowicie. Dodatkowo przysnęłam i wzięłam estrofem i Lutinus z 2 godzinnym opóźnieniem od razu mnie coś brzuch pobolewa, mam nadzieję że sobie to wkręcam....
Salamatka
CześćTo ja może tak nieśmiało się przywitam po dzisiejszym pozytywnym teście. Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić ale witam wszystkich .
Gratulacje i powodzenia teraz trochę czekania: beta, powtórzenie, pierwsze USG... Ekscytujący czas! To Twoja pierwsza ciąża?
Iskierka nadziei
WitamyTo ja może tak nieśmiało się przywitam po dzisiejszym pozytywnym teście. Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić ale witam wszystkich .
Kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych wizyt ... Ja muszę jeszcze czekać ponad tydzień a dziś mi się śniło że byłam u lekarza i na USG zobaczyłam ciążę w jajowodzie no do 6 to sobie nawkrecam
reklama
Witam serdecznieTo ja może tak nieśmiało się przywitam po dzisiejszym pozytywnym teście. Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić ale witam wszystkich .
Gratuluję <3