reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja po wizycie. Wszystko ok bez krwiaczkow itp 🙂 serduszko bilo 114 uderzeń na minutę ma około 0,39 mm wg wielkości 6 tydz wg OM 6+2 termin Pani doktor wyskoczyła na 10 lipca nie na 12 niewiem czemu 🙂 oczywiście zastrzyki makaron 0,4 acard wsparcie witaminki i thyrosan 50 mg 2 na dzień endokrynolog kazała brać witaminy dla ciężarnych bez jodu nie ma takich A jak jest to witamin tyle co nic
Przeglądałam składy supli i znalazłam coś bez jodu - może Cię to zainteresuje ;)

Załączniki

• IMG_20221116_211828.jpg
    IMG_20221116_211828.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 33
@Ewi12 jak tam po wizycie?
jestem po wizycie!
Jest pęcherzyk w macicy, coś tam się w nim tworzy ale jeszcze wcześnie wiec mam się nie martwić ( zreszta wiedziałam, ze za szybko na coś więcej). Dostałam luteinę na noc.
Teraz wyjeżdżam wiec mam usg za 2 tyg + skiero mam na morfologię, mocz, glukozę i toksoplazmozę.

jestem po wizycie!
Jest pęcherzyk w macicy, coś tam się w nim tworzy ale jeszcze wcześnie wiec mam się nie martwić ( zreszta wiedziałam, ze za szybko na coś więcej). Dostałam luteinę na noc.
Teraz wyjeżdżam wiec mam usg za 2 tyg + skiero mam na morfologię, mocz, glukozę i toksoplazmozę.
To dobra wiadomość ❤️

jestem po wizycie!
Kochana cały dzień o Tobie myślałam... Super że wszystko zmierza w dobrym kierunku... Kurcze my chyba na podobnym etapie więc chyba niepotrzebnie się nastawiłam że jutro już zobaczę serduszko ☹️
Powtórz badania i ewentualnie zmień lekarza.
Czemu ma zmieniać lekarza? 😱 Przecież wyniki ma w granicach normy i jeśli nic złego się nie dzieje to nie widzę powodu do paniki 🤦

reklama
jestem po wizycie!
Super! Czekałam juz z niecierpliwością na info od Ciebie ;)
Udanego wyjazdu!
Ja mam wyjazd na początku grudnia i też z niego nie rezygnuję.

Do góry