reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Super wieści :)
U mnie dzisiaj też wizyta, ale też myślę, że jeszcze za wcześnie na serce :) dopiero 5t i 4dt

Trochę się przeziębiłam, próbuje się ratować, żeby się nie rozłożyć

Hej, postanowiłam do Was dołączyć 😊 To moja pierwsza ciąża, mimo żadnej przeszłości staram się do tego podejść „na luzie” z racji tego, ze wiem jakie zdarzają się sytuacje. Przynajmniej do kolejnego USG. Bo na pierwszym (10.11) było widać tylko pęcherzyk, jak stwierdził ginekolog to bardzo wczesna ciąża. Kolejna wizyta 8.12.
Według OM termin na 8.07

Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze przejdziemy przez to spokojnie 😍

Ja ma jutro na 9 i stres mega tymbardziej z TZ mieliśmy się rozstać i nagle brak okresu test ale jest kiepsko między nami
Jak u Ciebie na wizycie? Przykro mi że masz takie dodatkowe zmartwienie, mam nadzieję że mimo to TZ też cieszy się z ciąży. Jaką decyzję podejmujecie na chwilę obecną? Dajecie sobie szansę/czas?

Dziewczyny super wieści, pięknie przybywają nam serduszka ❤️ ☺️🍀
Ja dzisiaj na 15:50 i już nie spałam w nocy. Niestety czytałam internet tak długo aż znalazłam że mój przyrost po transferze jest nie za super 🙈 także ten... Mega stres. Nie wiem jak dotrwam do 12 tc ;)

W pierwszej ciąży totalnie nic. Pracowałam do 9 MSC. A teraz dramat. Mdłości i zasypiam przy biurku od 3 dni tak mam. Mąż się śmieje że będzie syn bo mam już córeczkę. A ja chcę tylko żeby było dobrze i żeby było zdrowe.

Ja wlasnie mam straszne mdłości. Najpierw były tylko późnym popołudniem i aż do nocy. A od dwóch dni od rana to trwa z przerwami ale prawie cały dzień. W ogóle nie wymiotuje, jest mi po prostu w kółko niedobrze, jakbym miała gule w gardle 🤮 wolałabym już zwymiotować a tu nic

reklama
Ja wlasnie mam straszne mdłości. Najpierw były tylko późnym popołudniem i aż do nocy. A od dwóch dni od rana to trwa z przerwami ale prawie cały dzień. W ogóle nie wymiotuje, jest mi po prostu w kółko niedobrze, jakbym miała gule w gardle 🤮 wolałabym już zwymiotować a tu nic
Mam identycznie

Do góry