aneta85aneta
Fanka BB :)
I lekarz nic z tym nie robi?ja bym bardzo chciała mieć taki. Mam w przeliczeniu na ng wahania od 8 do 11 i jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I lekarz nic z tym nie robi?ja bym bardzo chciała mieć taki. Mam w przeliczeniu na ng wahania od 8 do 11 i jest ok.
Jak u Ciebie na wizycie? Przykro mi że masz takie dodatkowe zmartwienie, mam nadzieję że mimo to TZ też cieszy się z ciąży. Jaką decyzję podejmujecie na chwilę obecną? Dajecie sobie szansę/czas?Ja ma jutro na 9 i stres mega tymbardziej z TZ mieliśmy się rozstać i nagle brak okresu test ale jest kiepsko między nami
dostałam luteinę. Może dać jeszcze duphaston bo wiem, ze dziewczyny czasem biorą to i to.I lekarz nic z tym nie robi?
W pierwszej ciąży totalnie nic. Pracowałam do 9 MSC. A teraz dramat. Mdłości i zasypiam przy biurku od 3 dni tak mam. Mąż się śmieje że będzie syn bo mam już córeczkę. A ja chcę tylko żeby było dobrze i żeby było zdrowe.Powiedzcie, jakie macie objawy ?
W pierwszej ciąży totalnie nic. Pracowałam do 9 MSC. A teraz dramat. Mdłości i zasypiam przy biurku od 3 dni tak mam. Mąż się śmieje że będzie syn bo mam już córeczkę. A ja chcę tylko żeby było dobrze i żeby było zdrowe.
Mam identycznieJa wlasnie mam straszne mdłości. Najpierw były tylko późnym popołudniem i aż do nocy. A od dwóch dni od rana to trwa z przerwami ale prawie cały dzień. W ogóle nie wymiotuje, jest mi po prostu w kółko niedobrze, jakbym miała gule w gardle wolałabym już zwymiotować a tu nic