dirtycriminal
Fanka BB :)
Wyniki mam na stronce , zmartwiła mnie zanizona hemoglobina, ale muszę czekać do wizyty.... jedna aplikacja pokazuje że 6 a druga 5 sama juz się gubię który to może być tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno na poczatku ciazy moze tak byc , ja w szpitalu jak mialam robiona morfologie to hemoglobina i hematoktyt mam pozniej normyWyniki mam na stronce , zmartwiła mnie zanizona hemoglobina, ale muszę czekać do wizyty.... jedna aplikacja pokazuje że 6 a druga 5 sama juz się gubię który to może być tydzień
To trzymam kciuki żeby były same pozytywne wiadomościTez jutro mam wizytę około 17:00
Gratulacje! ❤Ja po wizycie. Wszystko ok bez krwiaczkow itp serduszko bilo 114 uderzeń na minutę ma około 0,39 mm wg wielkości 6 tydz wg OM 6+2 termin Pani doktor wyskoczyła na 10 lipca nie na 12 niewiem czemu oczywiście zastrzyki makaron 0,4 acard wsparcie witaminki i thyrosan 50 mg 2 na dzień endokrynolog kazała brać witaminy dla ciężarnych bez jodu nie ma takich A jak jest to witamin tyle co nic
Gratulacje! Dobre wieściJa po wizycie. Wszystko ok bez krwiaczkow itp serduszko bilo 114 uderzeń na minutę ma około 0,39 mm wg wielkości 6 tydz wg OM 6+2 termin Pani doktor wyskoczyła na 10 lipca nie na 12 niewiem czemu oczywiście zastrzyki makaron 0,4 acard wsparcie witaminki i thyrosan 50 mg 2 na dzień endokrynolog kazała brać witaminy dla ciężarnych bez jodu nie ma takich A jak jest to witamin tyle co nic
Mam nadczynnosc tarczycy A on powoduje jeszcze więcej tych hormonow i większa nadczynnosc moje tyś 0,005 przy normie minimum 0,270Gratulacje! Dobre wieści
Dlaczego kazała Ci brać witaminy, ale bez jodu?
Gratulacje! Ja jestem w stresie bo wizytę mam 24 listopada dopiero i będę w prawie 6 tygodniu. Jedynie progesteron mnie martwi bo 11.05Ja po wizycie. Wszystko ok bez krwiaczkow itp serduszko bilo 114 uderzeń na minutę ma około 0,39 mm wg wielkości 6 tydz wg OM 6+2 termin Pani doktor wyskoczyła na 10 lipca nie na 12 niewiem czemu oczywiście zastrzyki makaron 0,4 acard wsparcie witaminki i thyrosan 50 mg 2 na dzień endokrynolog kazała brać witaminy dla ciężarnych bez jodu nie ma takich A jak jest to witamin tyle co nic
No to faktycznieMam nadczynnosc tarczycy A on powoduje jeszcze więcej tych hormonow i większa nadczynnosc moje tyś 0,005 przy normie minimum 0,270