Ewi12
Fanka BB :)
tak!!To dobra wiadomość![]()
![Green heart :green_heart: 💚](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49a.png)
Natomiast zważywszy na moja historie i tak bym miała przepisana luteinę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak!!To dobra wiadomość![]()
Też tak myślę. Czuję się dobrze, żadnego plamienia i co najlepsze zero jakiś złych objawów.Kochana cały dzień o Tobie myślałam... Super że wszystko zmierza w dobrym kierunku... Kurcze my chyba na podobnym etapie więc chyba niepotrzebnie się nastawiłam że jutro już zobaczę serduszko![]()
Czemu ma zmieniać lekarza?Przecież wyniki ma w granicach normy i jeśli nic złego się nie dzieje to nie widzę powodu do paniki
![]()
Też uważam, że warto powtórzyć badanie i ewentualnie skonsultować to z innym lekarzem.Powtórz badania i ewentualnie zmień lekarza.
co do badan...zrobcie kochame rowniez badanie na CYTOMEGALIE , wiele lekarzy o tym nie mówi ale jest bardzo ważne, jak wspominalam w poerwszym swoim poscie , mam coreczke ktora urodzila sie z cytomegalia wrodzona - ja nigdy o tym nie slyszalam , w ciazy tego niw badalam...nie wiedzialamjestem po wizycie!
Jest pęcherzyk w macicy, coś tam się w nim tworzy ale jeszcze wcześnie wiec mam się nie martwić ( zreszta wiedziałam, ze za szybko na coś więcej). Dostałam luteinę na noc.
Teraz wyjeżdżam wiec mam usg za 2 tyg + skiero mam na morfologię, mocz, glukozę i toksoplazmozę.
dziękuje!Kochana cały dzień o Tobie myślałam... Super że wszystko zmierza w dobrym kierunku... Kurcze my chyba na podobnym etapie więc chyba niepotrzebnie się nastawiłam że jutro już zobaczę serduszko![]()
Czemu ma zmieniać lekarza?Przecież wyniki ma w granicach normy i jeśli nic złego się nie dzieje to nie widzę powodu do paniki
![]()
dziękuje bardzo! Jak wrócę to od razu mam usgSuper! Czekałam juz z niecierpliwością na info od Ciebie![]()
Udanego wyjazdu!
Ja mam wyjazd na początku grudnia i też z niego nie rezygnuję.
ojej… tez pierwsze słyszę.co do badan...zrobcie kochame rowniez badanie na CYTOMEGALIE , wiele lekarzy o tym nie mówi ale jest bardzo ważne, jak wspominalam w poerwszym swoim poscie , mam coreczke ktora urodzila sie z cytomegalia wrodzona - ja nigdy o tym nie slyszalam , w ciazy tego niw badalam...nie wiedzialamcorka nie widzi na jedno oczko ..
ja bym bardzo chciała mieć taki. Mam w przeliczeniu na ng wahania od 8 do 11 i jest ok.Dziewczyny czy progesteron nie jest za niski?
Superjestem po wizycie!
Jest pęcherzyk w macicy, coś tam się w nim tworzy ale jeszcze wcześnie wiec mam się nie martwić ( zreszta wiedziałam, ze za szybko na coś więcej). Dostałam luteinę na noc.
Teraz wyjeżdżam wiec mam usg za 2 tyg + skiero mam na morfologię, mocz, glukozę i toksoplazmozę.