reklama
GratulacjeBardzo możliwe
Dzisiaj beta 112.40, w sobotę powtórzę test, a testy z wtorku, jutro "niby" spodziewana miesiączka
xdarqx
Fanka BB :)
dziękujęGratulacje
Salamatka
Faktycznie beta spora jak na ten tydzień. Ile dni po planowanej miesiączce? Bo z wieki ciąży obliczam że niewiele?Ja przed chwilą dostałam wynik z bety i mam wrażenie że trochę za wysoka 879,30mIU/ml w 4 tygodniu (3+5d). Z mojego lab normy są na zasadzie 1-10tydzien od 200-230tys z internetowych są dokładniejsze.. Zobaczymy jak przyrost.
Karolina_st
Na 99% miałam bardzo krótki cykl w tym miesiącu (z reguły 26-28dni, teraz licząc od owulacji to 23). Ostatnia miesiączka 15.10, owulacja 25.10Faktycznie beta spora jak na ten tydzień. Ile dni po planowanej miesiączce? Bo z wieki ciąży obliczam że niewiele?
Iskierka nadziei
Kochana wspaniałe wiadomości super. Jednak liczba 7 jest magiczna bardzo się cieszęMialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony. Dziś wg OM 6+6 a wg USG 6+1.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
Łzy mi ciurkiem lecą tyle emocji mam przez tą dobę.
Anuszka272
Moderator
Gratulacje u mnie też takie słabe kreski były na teście a beta ponad 3tys a druga ponad 7tysBardzo możliwe
Dzisiaj beta 112.40, w sobotę powtórzę test, a testy z wtorku, jutro "niby" spodziewana miesiączka
xdarqx
O matko To jakim cudem takie słabe krechy? Ja mam nadzieję, że jutro zobaczę wzrost o conajmniej 66%Gratulacje u mnie też takie słabe kreski były na teście a beta ponad 3tys a druga ponad 7tys
Ewi12
ooo matkooo… ja przy takiej miałam 21 i po 2 dniach 71 drugi przyrost w dzień miesiączkiGratulacje u mnie też takie słabe kreski były na teście a beta ponad 3tys a druga ponad 7tys
reklama
Anuszka272
Moderator
Ale ja piszę aż musiałam sprawdzić bo się wystraszyłam że coś jest źle pierwszy miałam w dniu planowanej miesiączki 1333 a po 72h miałam 4346 w poprzedniej ciąży miałam pierwszy wynik ponad 7tys ale później niestety nie wiele uroslo