reklama
Pszczolka38
Fanka BB :)
Wiesz co nie mam zdjęcia bo to była szybka wizyta u mojej lekarki na oddziale patologii ciąży. Nawet się nie rejestrowałem na IP.Az mam ciarki ! ..z tej burzy hormonów to sama powstrzymuje łzy!!! CUDOWNE WIESCI!!!
A poprzedniego lekarza chhba bym odwiedziła z dzisiejszym zdjęciem usg ..
Cieszę się razem z Tobą! Chyba jestes pierwsza poki co , u której widać zarodek i serduszko pokaż fotke
angie.
Wiesz co nie mam zdjęcia bo to była szybka wizyta u mojej lekarki na oddziale patologii ciąży. Nawet się nie rejestrowałem na IP.
Najważniejsze że wszystko w porzadku jakieś zalecenia co do tego krwiaczka ?
Nawet nie wiesz jak się ciesze, że to czytam kochana bądź dobrej myśli!! Widzisz od lekarza dużo zależy. Ja poszłam do jednego in też się załamałam a drugi - wszystko ok! Będzie dibrze, serduszko jest, superMialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony. Dziś wg OM 6+6 a wg USG 6+1.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
Łzy mi ciurkiem lecą tyle emocji mam przez tą dobę.
Pszczolka38
Większa dawka progesteronu z 200 mg na 400 mg no i oszczędniejszy tryb życia.Najważniejsze że wszystko w porzadku jakieś zalecenia co do tego krwiaczka ?
*anette*
Gratulacje serduszka, a co do wczorajszego lekarza i jego usg - no comment...Mialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony. Dziś wg OM 6+6 a wg USG 6+1.
Za tydzień idę znowu na USG ale do lekarki co byłam dzisiaj. Nie mniej jednak plemienia nadal są bo jest również mały krwiaczek.
Karolina_st
Super!!! Wspaniała wiadomośćMialam przed chwilą wizytę u mojego drugiego lekarza i jestem w takim szoku że aż się cała trzęsę ze złości i nerwów. Pęcherzyk nie jest zapadnięty tylko piękny okrąglutki a w środku jest dzieciątko z bijącym serduszkiem Sama już nie wiem czy ten lekarz u którego wczoraj byłam nie umie robić USG czy ma kiepski sprzęt. Wczoraj jak mi pokazywał obraz to naprawdę nic nie było widać a pęcherzyk wyglądał jak spłaszczony. Dziś wg OM 6+6 a wg USG 6+1.
Karolina_st
Ja przed chwilą dostałam wynik z bety i mam wrażenie że trochę za wysoka 879,30mIU/ml w 4 tygodniu (3+5d). Z mojego lab normy są na zasadzie 1-10tydzien od 200-230tys z internetowych są dokładniejsze.. Zobaczymy jak przyrost.
reklama
Anuszka272
Moderator
Pszczoła super wieści Jezu poprawiłam mi dzień tym wpisem dobrze że udalas się do innego lekarza... Ja pamiętam jak mojej siostrze x lat temu lekarz na IP powiedział że wszystko jest dobrze a dziecko dusiło się pępowiną niestety następnego dnia już było za późno ja bym na bank tą Panią doktor odwiedziła ze zdjęciem i bijącym serduszkiem co za ludzie