wiesz co cały dzień nic się nie działo, a teraz idę do łazienki patrze a tam na papierze taki sluz z krwią..jeżuuuu sorki za błędy słownik
* zależy ile tej krwi
* i po badaniu i po sexie
reklama
Salamatka
Fanka BB :)
Może coś naruszyłaś przy np wkładaniu luteiny? Krew jest jasnoczerwona? Myślę że jak to delikatna mała ilość to nie stresuj się od razu, ale jeśli będzie trwało bądź się nasili to jedź na IP. Badałaś Progesteron?wiesz co cały dzień nic się nie działo, a teraz idę do łazienki patrze a tam na papierze taki sluz z krwią..
krew jasnoczerwona, a progesteron 50.4 nmol/lMoże coś naruszyłaś przy np wkładaniu luteiny? Krew jest jasnoczerwona? Myślę że jak to delikatna mała ilość to nie stresuj się od razu, ale jeśli będzie trwało bądź się nasili to jedź na IP. Badałaś Progesteron?
Anuszka272
Moderator
Hej dziewczyny... Widzę że dziś wiele mnie ominęło ale już nadrobiłam Pszczółka daj znać jak po wizycie sex to temat dla mnie bo właśnie miałam o to pytać w pierwszej i drugiej ciąży nie mieliśmy żadnych zahamowań bo wszystko było ok... W tej trzeciej ciąży nie pamiętam nawet bo tak niespodziewanie się
Anuszka272
Moderator
Niespodziewanie się dowiedziałam... Ale teraz od razu po teście mąż powiedział że zero sexu ochota jest straszna ale poczekamy chociaż do wizyty... Co do pęcherzyka i serduszka dziewczyny nie stresujcie się bo to chyba nie ma reguły... Ja w pierwszej ciąży już w 5tyg miałam serduszko u córki a w tej trzeciej ciąży mimo bety ponad 9 tysięcy serduszko pokazało się dopiero po 6tc dlatego ja teraz zapisałam się później na wizytę żeby się nie stresować że jeszcze nic nie widać... Ale wiem też że dużo zależy od sprzętu
Pszczolka38
Niestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Pozdrawiam Was i życzę nudnych ciąż.
*anette*
Przykro mi bardzoNiestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
angie.
Niestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.
Bardzo mu przykro
Przytulam
angie.
Jak po wizycie??Ja na 16:40
reklama
Bardzo przykra wiadomość... pozdrawiam Cię ciepłoNiestety muszę się z Wami pożegnać. Na USG pęcherzyk jest już zapadnięty a plamienie to początek poronienia. Na ten moment kończę ze staraniami. Widocznie tak mi jest pisane że dzieci mieć nie będę.