Cześć, mam tak samo.. mimo, że zobaczyłam dwie kreski to zamiast radości czuje paniczny strach, że historia się powtórzyWitam dziewczyny u mnie dziś dwie krechy, ale póki co bez radości dwie ciąży zakończyły się 10 i 16 tydzień mam w sobie tak duży strach że nie potrafię cieszyć się.
reklama
Dziewczynh, jestem po prywatnej wizycie. Jak pani doktor zobaczyła opis USG,, które miało mi nie dawać nadziei,, to złapała się za głowę. Mam piękny pęcherzyk ciążowy oraz zarodek. Wszystko jest rozmiarów idealnych i proporcjonalnych. Macica pięknie się spulchnia. I na tym super USG dodatkowo oprócz tego że miałam sobie nie robić nadziei na dziecko bo powinno być już serce, baba wykryła mi też,, duża torbiel,,. Której nie ma..... Pani ginekolog dzisiaj była przerażona tym opisem jak bardzo nieprawdziwy on jest. Wszystko jest okej!!!
Coffe18
Fanka BB :)
Dobrze ze zdecydowałaś się na wizytę u swojej gin ! Przynajmniej teraz się uspokoilasDziewczynh, jestem po prywatnej wizycie. Jak pani doktor zobaczyła opis USG,, które miało mi nie dawać nadziei,, to złapała się za głowę. Mam piękny pęcherzyk ciążowy oraz zarodek. Wszystko jest rozmiarów idealnych i proporcjonalnych. Macica pięknie się spulchnia. I na tym super USG dodatkowo oprócz tego że miałam sobie nie robić nadziei na dziecko bo powinno być już serce, baba wykryła mi też,, duża torbiel,,. Której nie ma..... Pani ginekolog dzisiaj była przerażona tym opisem jak bardzo nieprawdziwy on jest. Wszystko jest okej!!!
Zarodek póki co jest bez serduszka tak ?
Z tego co pamietam to dziś masz 6+1 ? To jeszcze bardzo wczesnie
Tak jeszcze serduszka nie ma, ale wcale nie musi go jeszcze być wg dzisiejszych pomiarów USG jestem w 5+1. pani doktor powiedziała że to możliwe, mogła przesunąć się owulacja. Bardzo mi dziś ulżyło. czekam na wasze dobre wieści dziewczyny, damy radę.Dobrze ze zdecydowałaś się na wizytę u swojej gin ! Przynajmniej teraz się uspokoilas
angie.
Dobrze ze zdecydowałaś się na wizytę u swojej gin ! Przynajmniej teraz się uspokoilas
Super wieści!
Coffe18
Nooo pewnie ze tak ! To i tak super ze zarodek już tak szybko maszTak jeszcze serduszka nie ma, ale wcale nie musi go jeszcze być wg dzisiejszych pomiarów USG jestem w 5+1. pani doktor powiedziała że to możliwe, mogła przesunąć się owulacja. Bardzo mi dziś ulżyło. czekam na wasze dobre wieści dziewczyny, damy radę.
Ja byłam w 5+0 na usg i tylko pęcherzyk był . Jaką masz wielkość pęcherzyka ?
JestemMama!
O proszę to termin zbliżony do mnie bo ja 12.07 co do bólów to też tam mam , jest to normalne gdyż macica się powiększa ... Polecam magnez i nospe w razie boliBoli często podbrzusze lekko ciagnie na udo i innych objawów brak termin 13.7,2023
reklama
Matylda.<3
u mnie tez dzisiaj dwie kreski. Jutro lecę na betę. Tez jestem po poronieniu wiec się bardziej boje niż cieszę.Witam dziewczyny u mnie dziś dwie krechy, ale póki co bez radości dwie ciąży zakończyły się 10 i 16 tydzień mam w sobie tak duży strach że nie potrafię cieszyć się.