reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny,
Zrobiłam dzisiaj znowu pomiar bety i proga:
2.11 beta 20
4.11 beta 73 prog 37,4 nmol
6.11 beta 168 prog 38,2 nmol

Martwi mnie ten progesteron bo to jakies 11 ng :(
Wiecie może jak on rośnie? Bo chyba coś powinien skoro są widełki na trymestry

Zaczęłam świrować 🙉

Wiesz co mi na początku tez mega siniaki wychodziły . Jeden miałam wielkości piesci i do tej pory mam żółty ślad 😜.
Oglądałam filmiki jak prawidłowo podawać heparyne i powiem Ci ze jest dużo lepiej .
Musisz mocno chwycić fałdkę z brzucha i cały czas trzymać do póki nie wyciągniesz igły . Wstrzykiwać powolutku i nie pozbywać się pęcherzyka który jest w strzykawce tylko podawać razem z nim .
Ja niestety z heparyna związana jestem do końca połogu 🥴
Dzisiaj jak wstrzykiwałam powolutku, to myślałam ze dostanę na łeb.
Dziwne bo zawsze sądziłam ze mam wysoki próg bólu. 😝
Spróbuje jutro z tym pęcherzykiem, może będzie lepiej. A może to po prostu kwestia przyzwyczajenia ☺😜

Heej, ja przez opinie super Pani radiolog, że mam się nie nastawiać umówiłam się na jutro do Pani ginekolog, aby rozwiała moje wątpliwości i zerknęła na zarodek przez swój sprzęt. Trzymajcie kciuki :)

reklama
Cześć dziewczyny. Zrobiłam rano test i okazuje się że jestem w ciąży , termin porodu wg kalendarzy internetowych na 9 lipca . 5 września miałam łyżeczkowanie po czwartym poronieniu i ta cisza to dla mnie ogromne zaskoczenie . Mam dwóch synów i cztery poronienia za sobą. Od dzisiaj włączam heparynę . Bardzo się boje tego co będzie 🙈 a wam wszystkim serdecznie gratuluję ❤️

Do góry