reklama
angie.
Fanka BB :)
Dziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??
Ja dzis mialam robiana beta , mam nadzieje ze na obchodzie dowiem sie jej wyniku i zapewne dzis bede miała usg o ile ta beta podskoczyla..u mnie dzis 4+3 , jesli mialoby być wszytsko w porzadku to do swojego gin pojde na pewno gdzies w 6 tyg ...
Coffe18
Hej ja już byłam na pierwszej prywatnej i byl pęcherzyk to było ok 5tc . Na kolejną idę 14 listopada i wtedy już musi byc serduszko . W czwartek mam usg i wizytę u lekarki na NFZDziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??
Coffe18
Trzymam kciuki za rosnąca betę i daj znać koniecznie jak po badaniuJa dzis mialam robiana beta , mam nadzieje ze na obchodzie dowiem sie jej wyniku i zapewne dzis bede miała usg o ile ta beta podskoczyla..u mnie dzis 4+3 , jesli mialoby być wszytsko w porzadku to do swojego gin pojde na pewno gdzies w 6 tyg ...
cytrynka648
Początkująca w BB
Ja byłam w 5 tc ze względu na to ze musiałam wdrożyć leki. Ale jakby nie to, to pewnie poszłabym w okolicy 7 tc żeby było już serduszko.Dziewczyny, a Wy w którym tygodniu idziecie na USG??
angie.
Trzymam kciuki za rosnąca betę i daj znać koniecznie jak po badaniu
Beta z czwartku 716 wzrosla do ponad 1700 ( po 60h czyli jakies 140% , a o ile mi wiadomo po 72h powinna wzrosnac min 114% ) pojawil sie tez pecherzyk ciazowy w macicy niestety dzis jeszcze nie wyjde...
cytrynka648
Początkująca w BB
Ja dzis mialam robiana beta , mam nadzieje ze na obchodzie dowiem sie jej wyniku i zapewne dzis bede miała usg o ile ta beta podskoczyla..u mnie dzis 4+3 , jesli mialoby być wszytsko w porzadku to do swojego gin pojde na pewno gdzies w 6 tyg ...
cytrynka648
Początkująca w BB
Super wieściBeta z czwartku 716 wzrosla do ponad 1700 ( po 60h czyli jakies 140% , a o ile mi wiadomo po 72h powinna wzrosnac min 114% ) pojawil sie tez pecherzyk ciazowy w macicy niestety dzis jeszcze nie wyjde...
cytrynka648
Początkująca w BB
Do dziewczyn które robią sobie zastrzyki z heparyny.
Was też to tak boli? Ja nie wiem czy ja coś źle robię ale boli mnie to naprawdę mocno. Po wczorajszym mam duży siniak i czuje, ze po dzisiejszym też będzie sinior. Może macie jakieś rady jak to zrobić żeby tak mocno nie bolało? Trochę panikuje, bo zastrzyki będę robić do końca ciąży…
Was też to tak boli? Ja nie wiem czy ja coś źle robię ale boli mnie to naprawdę mocno. Po wczorajszym mam duży siniak i czuje, ze po dzisiejszym też będzie sinior. Może macie jakieś rady jak to zrobić żeby tak mocno nie bolało? Trochę panikuje, bo zastrzyki będę robić do końca ciąży…
reklama
Coffe18
Wiesz co mi na początku tez mega siniaki wychodziły . Jeden miałam wielkości piesci i do tej pory mam żółty ślad .Do dziewczyn które robią sobie zastrzyki z heparyny.
Oglądałam filmiki jak prawidłowo podawać heparyne i powiem Ci ze jest dużo lepiej .
Musisz mocno chwycić fałdkę z brzucha i cały czas trzymać do póki nie wyciągniesz igły . Wstrzykiwać powolutku i nie pozbywać się pęcherzyka który jest w strzykawce tylko podawać razem z nim .
Ja niestety z heparyna związana jestem do końca połogu