lodyJak tam dzisiaj Wam mija dzień? jakieś zachcianki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lodyJak tam dzisiaj Wam mija dzień? jakieś zachcianki?
U mnie standardowo owoce rano maliny, później banan, popołudniu arbuz... jeszcze muszę kupić nektarynki zbankrutuję z tymi owocami w zimieJak tam dzisiaj Wam mija dzień? jakieś zachcianki?
Ja właśnie ratuje się przed słodyczami owocami i te ceny to rozwalają głowęU mnie standardowo owoce rano maliny, później banan, popołudniu arbuz... jeszcze muszę kupić nektarynki zbankrutuję z tymi owocami w zimie
Ceny to jak ze wszystkim ale lepiej owoce niż przetworzony cukier w słodyczach..Ja właśnie ratuje się przed słodyczami owocami i te ceny to rozwalają głowę
Ochota na solone orzeszki ziemneJak tam dzisiaj Wam mija dzień? jakieś zachcianki?
Ja tez lody
maliny to standstJa właśnie ratuje się przed słodyczami owocami i te ceny to rozwalają głowę
Ja chyba najbardziej nektarynki i winogronomaliny to standst
1:67 i niestety wyszło nieprawidłoweLekarza zalecają amnio jeśli ryzyko jest bardzo wysokie. Ja mam ryzyko 1:20 w czwartek miałam amnio. Samo badanie nie było bolesne... Jak wysokie masz ryzyko?