Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja konkretniej RybnikJa Katowice
Ja już kiedyś prosiłam ale nikt nie odpTeż bym chętnie dołączyła, jeśli oczywiście jest możliwość
Ja okolice Kędzierzyn-KoźleJa Katowice
A ja jakos w tej ciąży nie mam zachcianek tylko śpię co chwilkę dobrze ze mąż pozwala..Jak tam dzisiaj Wam mija dzień? jakieś zachcianki?
Cudnie wielkie dziękiZaraz napisze do anislu o dodanie
Ja tak miałam przez pierwsze 3 miesiące teraz mniejA ja jakos w tej ciąży nie mam zachcianek tylko śpię co chwilkę dobrze ze mąż pozwala..
Mój się śmieje ze ja zawsze śpioch byłam ale nie mogłam sobie na to pozwolić a teraz korzystam z okazji.Ja tak miałam przez pierwsze 3 miesiące teraz mniej
Ja też chciałabym dołączyć do zamkniętej i też cisza, nikt nic na to nie zareagował miło, ze jestem aktywna odkąd tu się pojawiłam..Ja już kiedyś prosiłam ale nikt nie odp
Ja okolice Kędzierzyn-Koźle