reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja tez nie 🤯🙈 My zdecydujemy się na model od muuvo (czy jakoś tak) bardzo fajny i wygodne składanie od razu nosidełko do samochodu. Jak ktoś ma swój wzór to nawet dłużej się czeka 😆 ale ja nie będę wymyślać tylko kolor, oczywiście można dostać od ręki ale to wózki wystawowe tylko

reklama
Ja tez nie 🤯🙈 My zdecydujemy się na model od muuvo (czy jakoś tak) bardzo fajny i wygodne składanie od razu nosidełko do samochodu. Jak ktoś ma swój wzór to nawet dłużej się czeka 😆 ale ja nie będę wymyślać tylko kolor, oczywiście można dostać od ręki ale to wózki wystawowe tylko
Dobrze wiedzieć dzięki 😀

Nie każdy fotelik z zestawu 3w1 spełnia normy bezpieczeństwa w kwestii wożenia dzieci. Fotelik powinno się dopasować do samochodu przede wszystkim i do dziecka

Nie każdy fotelik z zestawu 3w1 spełnia normy bezpieczeństwa w kwestii wożenia dzieci. Fotelik powinno się dopasować do samochodu przede wszystkim i do dziecka
Fotelik wybieramy osobno plus bazę do auta wszystko nam wytłumaczyła ta Pani 😁 inaczej się nie da zakupić musi być dopasowany do auta przynajmniej w tym sklepie

O dziewczyny @AlaMakota0220101 i @Mummy2synow to może macie jakaś listę potrzebnych rzeczy takich totalnie koniecznych, które się przydają. Bo w moim przypadku to pierwszy bobas i jestem normalnie jak we mgle w ilości tych rzeczy 😀
Podstawa nie zasypywać się ubraniami 😂😂 dla mnie na dzień dzisiejszy body plus spodenki..
Nie żadne pajacyki, kaftaniki i inne pierdy.
Dla mnie w upalne dni rewelka były pieluszki bambusowe - okrywałam młodego w samych krótkich podziałach lub samym pampersie jak były upały (rodziłam w czerwcu i lipcu)
Napewno laktator elektryczny.. nawet jak się nie chce za długo karmić.. jak przyjdzie zastój itp super pomoc.
Moim nowym odkryciem (jestem fotografem) które fotografowałam dla jednej lokalnej firmy jest gniazdko z materacem.. tylko nie to klasyczne gniazdko kokonik -
To akurat ma uchwyty i stabilny materacyk od dołu super jak dziecko śpi z Wami w łóżku / lub na wyjeździe i zwłaszcza w łóżeczku.
Dziecko mając mniej swobody - układane ciaśniej czuje się bezpieczniej i nie lata po całym łóżeczku.. ;-) aaa i baza do foteliku do siedzonka samochodowego - petarda! Nie trzeba jak wariat zapinac tych złośliwych pasów tylko robisz klik i masz..
Pewnie jest milion innych rzeczy ale to tak na szybko 😂😂

Zdjęcie to te gniazdko które opisałam

Załączniki

• 14383783-0ABE-4DAB-9529-16EF62B23305.png
    14383783-0ABE-4DAB-9529-16EF62B23305.png
    181,7 KB · Wyświetleń: 74
Kochane mamuśki jak kupujecie wózek skupcie uwagę głównie na spacerówkę - nie na gondole :) ona jest na 5-6 miesięcy. A spacerówka na min 2 lata. Dla mnie ważny był jest i będzie ślimakowa buda taka która podczas spania dziecka zakrywa wszystko :-) kuzynka kupiła na pokaz wózek i nawet jak wiało nie mogła z małym iść na spacer tylko uciekała do domu

reklama
Do góry