Kurczę to może przetrzymam do marca faktycznie, obliczy mi się wtedy na nowo. Mam prace tak czy tak w domu, bezstresowa wiec muszę to policzyć dobrzeTak, ja miałam podwyżkę rzędu 20%, pracowałam do 8 miesiąca więc wcześniej się nie zorientowałam, a brałam sobie co miesiąc dzień l4 żeby mieć wolne w pracy w dzień kiedy jadę na badania..... Także no, trzeba znać przepisy, mądry polak po szkodzie
reklama
różowakamila
Zaciekawiona BB
Wczoraj miałam wizytę, ale maleństwo robiło różne fikuśne rzeczy np nóżkami wywijało rowerek ,ale nie pokazało co tam się kryje miedzy nóżkami więc musimy nadal czekac . A tak poza tym co polecacie na przeziębienie i na katar ? Mam okropny ból zatok , leci sama woda
Anuszka272
Moderator
dziewczyny tu kiedyś przepis na antygripin z grejpfruta... U mnie dziś brak czasu oczywiście częściowo przez to że uciełam sobie drzemkę do południaWczoraj miałam wizytę, ale maleństwo robiło różne fikuśne rzeczy np nóżkami wywijało rowerek ,ale nie pokazało co tam się kryje miedzy nóżkami więc musimy nadal czekac . A tak poza tym co polecacie na przeziębienie i na katar ? Mam okropny ból zatok , leci sama woda
Na przeziębienie pije *spam* wcześniej jak byłam przeziębiona to pomógł, teraz też biorę bo mnie rozkłada. Tylko jeśli będziesz kupować to koniecznie w tabletkach bo saszetki do picia mają taki czosnkowo-malinowy smakWczoraj miałam wizytę, ale maleństwo robiło różne fikuśne rzeczy np nóżkami wywijało rowerek ,ale nie pokazało co tam się kryje miedzy nóżkami więc musimy nadal czekac . A tak poza tym co polecacie na przeziębienie i na katar ? Mam okropny ból zatok , leci sama woda
aneta85aneta
Fanka BB :)
Nie miałam ani jednego dnia przerwy. Nie mam regulaminu wynagrodzenia. Dopytam, pewnie istnieje.Nie miałaś ani jednego dnia przerwy, masz regulamin wynagradzania? Tam może być info, że mimo iż odprowadzane są składki nie wlicza się do podstawy chorobowego
Teraz po 62 dniach przerwy naliczana jest nowa podstawa
Dokładnie tak, musi być 62 dni przerwy
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Czy ktoś wie o co tu chodzi zmieniłam laboratorium i teraz żałuje prędzej mi pisało czy Ok czy nie a tego nie kumam
Miałam w normalnym badaniu moczy jakieś Ziarniaki ++ ale nie czuje żadnego zapalenia czy coś.. moja Pani doktor kazała zrobić posiew moczu i jak będzie zły zadzwonić a tu taki wynik
Miałam w normalnym badaniu moczy jakieś Ziarniaki ++ ale nie czuje żadnego zapalenia czy coś.. moja Pani doktor kazała zrobić posiew moczu i jak będzie zły zadzwonić a tu taki wynik
reklama