Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
amnio ? Przeciez nasz niskie ryzyko
Jaka miałaś papę?Dzisiaj przyszedł i wszystko jest dobrze będzie chłopiec. Fajnie też że nie musieliśmy czekać długo, w piątek pobrali mi krew, a dzisiaj wynik. Ja mam 25 lat, ale pappa mi wyszła nisko.
Dobre wieści, superDzisiaj przyszedł i wszystko jest dobrze będzie chłopiec. Fajnie też że nie musieliśmy czekać długo, w piątek pobrali mi krew, a dzisiaj wynik. Ja mam 25 lat, ale pappa mi wyszła nisko.
0.0250Jaka miałaś papę?
Akurat siedziałam w ikea i jadłam klopsiki i zadzwoniła pani z wynikami a ja się tylko powstrzymywałam żeby się nie popłakać z radościDobre wieści, super
hej u mnie też błąd. Kasialdz93U mnie też błąd wykrzyknik na końcu
Niskie z Nifty pro, z papp-a wyszły im t18 1:112 i t13 1:123 mój ginekolog uparł się na aminopuncję, po wizycie u kolejnego ginekologa zdecydowapam się na Nifty.amnio ? Przeciez nasz niskie ryzyko
Jestem ciekawa skąd bierze się niski wynik i od czego to zależy.Akurat siedziałam w ikea i jadłam klopsiki i zadzwoniła pani z wynikami a ja się tylko powstrzymywałam żeby się nie popłakać z radości